.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Младото момиче

Първо искам да разкажа какво ми се случи на стари години и после ще задам въпроса си към аудиторията.Всяка сутрин си купувам цигари от един и същ магазин.Продавачката е връстница на сина ми /на 18 години/.Усетих,че това момиче ме заглежда и търси всякакъв повод да ме заговори.Не само,че момичето намери такъв повод,но и направи така,че да останем насаме с нея.Само аз и тя.Все още не можех да повярвам в това,че ме харесва.Действията й обаче ме накараха да повярвам.Малкото започна да се търка в мен и нежно да ме целува.Неможах да издържа на изкушението и си разкопчах панталона.Извъртя ми страхотна свирка.Така се възбудих,че едвам се сдържах да не й напълня устата със сперма.Каза ми,че е девствена.Това ме възпря от по-нататъшни глупости.Та искам да попитам аз ли нещо не съм в ред или момичето нещо не е в час,че да харесва такива стари мъже като мен.Лошото,че тази случка не ми излиза от главата.Толкова ми беше хубаво с това дете.

И двамата не сте наред. По-голямата част от вината обаче е у теб. Все пак тя е още малада. Ти си този, който е трябвало да помисли трезва в ситуацията и да се спре. Ама то в това общество вече нищо не може да ме учуди.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: Младото момиче

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Първо искам да разкажа какво ми се случи на стари години и после ще задам въпроса си към аудиторията.Всяка сутрин си купувам цигари от един и същ магазин.Продавачката е връстница на сина ми /на 18 години/.Усетих,че това момиче ме заглежда и търси всякакъв повод да ме заговори.Не само,че момичето намери такъв повод,но и направи така,че да останем насаме с нея.Само аз и тя.Все още не можех да повярвам в това,че ме харесва.Действията й обаче ме накараха да повярвам.Малкото започна да се търка в мен и нежно да ме целува.Неможах да издържа на изкушението и си разкопчах панталона.Извъртя ми страхотна свирка.Така се възбудих,че едвам се сдържах да не й напълня устата със сперма.Каза ми,че е девствена.Това ме възпря от по-нататъшни глупости.Та искам да попитам аз ли нещо не съм в ред или момичето нещо не е в час,че да харесва такива стари мъже като мен.Лошото,че тази случка не ми излиза от главата.Толкова ми беше хубаво с това дете.
    Ти не спомна на колко си... но предполагам 30-40? Ами, виж ся - всякви ги има. Има мн хора, които просто си падат по по-възрастни. За теб е нормално да ти хареса - на кой мъж няма да му хареса 18-годишна мацка да му напраи свирка

ПП: В случай, че темата не е е*авка, разбира се....
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Младото момиче

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Първо искам да разкажа какво ми се случи на стари години и после ще задам въпроса си към аудиторията.Всяка сутрин си купувам цигари от един и същ магазин.Продавачката е връстница на сина ми /на 18 години/.Усетих,че това момиче ме заглежда и търси всякакъв повод да ме заговори.Не само,че момичето намери такъв повод,но и направи така,че да останем насаме с нея.....
    Нали е пълнолетна и нямате брак?
    Нямаш грижи .
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на fake
    запознай я със сина ти и правете тройка
    Boots and braces don't make racists!

запознай я със сина ти и правете тройка

Т'ва с тройката е добро решение

Повече от фен
    Bahti, i kak gleda6 sina si v o4ite?!?

Тъпа тема в грешен раздел! Модераторите ...ще се погрижат надявам се!

Тъпа тема в грешен раздел! Модераторите ...ще се погрижат надявам се!
    Да бе да,ще се погрижат те...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т.1 и т.11..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си