- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е модерно?
Защо е толкова модерно да си имаш гадже? Защото съм свидетел на хора, които нямат гаджета или имат въобръжаеми такива и викат: "Аз си имам гадже." Други наистина имат, а трети ходят с няколко. Не е ли по-важно наистина да се влюбиш, от колкото да ходиш с поредната/поредния за някаква си година, а на следващата да си с друг(а)?
tova za purvi put go 4uvam.. sumnqvam se da e moderno sig si go izmislqt zashtoto ne mogat da si hvanatili puk prosto ti si mislish 4e lujat
a i pri men lubovta idva s vremeto... nqkak si ne moga da si predstavq da se vlubq v daden 4ovek ako ne hodeh ot predi tova s nego =)
На определена възраст е модерно - да. И на същата тази възраст година не е "някаква си" , а е страшно много. А попринцип естествено си прав, но трябва време за да уври тази мисъл в главите и на другите ти връстници![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ами незнам ама аз чесно казано необичам да съм с ъхъм гадже защото се затормозявам и до 2 месеца ми омръзва!Така стана и с предишната ми връзка която приключи наскоро след рекордните от години на сам 2 месеца и 4 дена! И аз и сичките ми приятели (и от двата пола) сме на мнение че това е тъпо да се обвързваш!Сичко се прави за забавление!За нас не е модерно да си си ммм гадже с некой (а тва гадже ми е доста децко)
И аз за сефте чувам нещо подобно.
Аз цял живот съм била свободна като волна птичка и никога не съм лъгала, но и не съм фащала някого в крачка, който ме е излъгал..
Ей тва си е жив фактДруги наистина имат, а трети ходят с няколко![]()
(не е смешно, трагично е)
Хах.![]()
Еми и в този форум всеки вика имам гадже, а след месец (или година) ще са с друг(а). Е толкова ли е трайна любовта? Няколко месеца, година? Трябва да е поне 2.
Мен ме дразни като искам да сваля гадже и тя да казва, че си има гадже. Еми като си има, аз може да искам да ги разделя. Това не трябва да е пречка, че е заета, мвинаги можеш да разделиш една двойка.
Първоначално написано от Анонимко
Какво 2?Години??Това пак не е истинска любов!!!Истинската любов е тази която издържа до краяТи са кво ходил/а си с некой/я 2 години и смяташ вече че знаеш всичко за любовта??![]()
Мен ме дразни като искам да сваля гадже и тя да казва, че си има гадже. Еми като си има, аз може да искам да ги разделя. Това не трябва да е пречка, че е заета, мвинаги можеш да разделиш една двойка. Трябва ли като момичето си има гадже да се отказваме или да се борим за нея?
Поне аз не го приемам за модерно. Подсъзнателно във всеки от нас има един стремеж да бъде харесван от другия пол. А след това и да има някой до себе си, който да обича и който да го обича. За мен това са причините да се парадира с гаджетата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми всъщност вече важи 'Колкото повече,толкова повече' тъй че вече си мисля че найстина няма истинска любов между хората защото за някой човека до него е само поредната бройка която ще скъса скоро и ще тръгне със друг и така...Просто затва и вече ми е писнало от момчетата дето се праят на големите ''свалчи'' и след тва зарязват супер тъпо женката,което супер много ме нерви но кво да се прави ''модерен свят''![]()
Мода не мисля просто някой обичат да си фащат по 2 защото се мислят за нещо повече от някой .... при мен любовта идва рядко и не за далго незнам защо![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Не е модерно,а просто се превземат.Има ги и такива,за които да имаш гаджета,които сменяш като носни кърпи е супер яко и това те прави супер готин/а и е много фешън и си наи готиния в даскалото,само ето всички други те мислят за курва...
Тъпо е да имаш по няколко гаджета и да се хвалиш.
Също мисля, че гези с гаджета да се подиграват на тези без е тъпо.