.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Спин

Guest

Спин

Вчера целия ден бях надървен.Остави това,ами и жената я няма.Та излизам от работа и насреща ми една моя стара позната.Курве от класа.Падна ми пердето пред очите и я заведох на едно мое местенце.Без да я карам,защото тя само това чака,започна да ми духа.Много я бива да върти свирки.Та по темата за спина.Много се възбудих от минетите на курвата и с целия си акъл започнах да й лижа путката.Страх ме тази шаврантия да не е спинозна.Въпроса ми към аудиторията е може ли от лизане на спинозна путка да се заразя.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Ако имаш рани в устата...

mm ne mislq 4e taka mojesh da se zarazish.. ot tova n6 nema ti stane :}}

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    mi nqq da e lo6o da si naprai6 nqkoi drug test ima gi ve4e bezplatni potarsi malko info
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Село.София
    Винаги едно тестче не излишно... за секи случей и успех да не си прифанал нищо
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Фен
    Град
    stara zagora
    вие да не сте луди бе хора. СПИН нямаш със сигурност.Някой тука да знае че това се предава само чрез три основни течности (Кръв сперма и майчино мляко) така че немаш спин братле.Виж за сифилис не гарантирам щото той може и от здрависване да се предаде ако болният е във втора фаза.Болестта е много гадна и гадно се лекува.Тъй че прави си изследване за сифилис и дано да няма . Айде успех

а и Schneeflocke ако има рани в устата нали и тя трябва отнякъде да докара кръв. нали и тя трябва да е разранена.И пак става трудно.раните не трябва да са покрити с коричка и да се докоснат което си е 50/50 ама при положение че не мога да знам подробностите на всеки ти казвам че човека е 0.01 % да е хванал такова нещо. + това дори и сега да си направиш тест за СПИН няма да е полужителен.Защо ли ? Щото теста търси антитела против ХИВ вирусът.А антителата се образуват след 4-6 седмици.Така че сега и да си го направиш резултата ти не е сигурен. Все пак ти казвам.От едното лизане не може да го хванеш ... !
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Вероятността да си се разболял е нищожна, така че не се притеснявай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    АЛОО,тука .Във вагиналните течности също може да има
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Фен
    Град
    stara zagora
    не няма. Мама му стара тва го уча 3 години подред по биология и на 2 обучения в с. Ковачевци (Пернишка област) съм бил. Айде да не спорим. Единствените три течности са кръв сперма и мляко.
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

6te umirash

sas spin moje6 da se zarazi6 samo pri 3 slu4iq:
    1vo-pri polov kontakt (seks)
    2ro-po kraven pat
    3to-nasledstveno(ot maika na bebe)
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y
    6te umirash
    Момиче спокойно единсвен който ще умре ще си ти одави мъката в алкохол или те верно че не продават на 12 годишни...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Levane
    Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y
    6te umirash
    Момиче спокойно единсвен който ще умре ще си ти одави мъката в алкохол или те верно че не продават на 12 годишни...
    как да не продават бе даже и кроасан ми дадоха!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си