- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nqkoi haresva li kurvite?
ахх може ли да не ги харесват, ебаси... цял ден ги глеам как се барат и накрая кажат между другото ти как се казваше.... мноу зле наистина.
стават да ги тъп4еш
Haresvat gi no za ednokratna upotreba..ne gledat nito krasota nito ni6to..vajnioto e da gi e**t pa dori i s 4oval an glavata da sa![]()
~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~
мразя курвите. Първо се обличат отвратително. Второ се гримират отвратително.Трето се държат отвратително.Четвърто са курви.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
[quote="Анонимко"]А не, със сигурност и те ще ми писнат след време, такъв човек съм си. Но жалките ти опити да ме определяш.. Виж, момиченце, годинките ми са доста повече от твоите, не ме издържат мама и тати и отдавна съм се разделил с някои свои заблуди за света. Трай там и псувай онези, които се интересуват само от секс. Следващият път като те изчукат и оставят, пак ще е някой подобен и ще ореваваш форумите с несполуките си. И така, докато в един момент осъзнаеш, че между краката ти винаги се е намърдвал някакъв самоуверен мъжкар, а не "милото, доброто, нежното, романтичното и т.н. и т.н." момчето, което те обича от години, но ти дори не му обръщаш внимание.Първоначално написано от Анонимко
Светът се върти така.[/quote
tova ne sam go pisala az!!!I ti kak taka opredeli,4e me 4ukat i ostavat?hahahahahahahahah Glupak
Haresvam kurvite,no mrazq kurvenskite nomera![]()
otnosno kurvite... mi az ne gi haresvam....(qsno za6to)prosto te vinagi uspqvat da imat mom4eto,koeto poiskat...no az nikoga ne bih se opitala da se durja taka i da se 4ukam sus vsi4ki... prosto predpo4itam mom4etata da me vuzpriemat na seriozno,a ne kato 'hode6ta dupka' !!!!!
Точно казано... използват се, а не се харесват.Първоначално написано от cherinka
Impossible is Nothing...