.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Защо е модерно?

Защо е толкова модерно да си имаш гадже? Защото съм свидетел на хора, които нямат гаджета или имат въобръжаеми такива и викат: "Аз си имам гадже." Други наистина имат, а трети ходят с няколко. Не е ли по-важно наистина да се влюбиш, от колкото да ходиш с поредната/поредния за някаква си година, а на следващата да си с друг(а)?

tova za purvi put go 4uvam.. sumnqvam se da e moderno sig si go izmislqt zashtoto ne mogat da si hvanat ili puk prosto ti si mislish 4e lujat a i pri men lubovta idva s vremeto... nqkak si ne moga da si predstavq da se vlubq v daden 4ovek ako ne hodeh ot predi tova s nego =)

Град
    София
    На определена възраст е модерно - да. И на същата тази възраст година не е "някаква си" , а е страшно много. А попринцип естествено си прав, но трябва време за да уври тази мисъл в главите и на другите ти връстници
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]tova za purvi put go 4uvam.. sumnqvam se da e moderno sig si go izmislqt zashtoto ne mogat da si hvanat ili puk prosto ti si mislish 4e lujat a i pri men lubovta idva s vremeto... nqkak si ne moga da si predstavq da se vlubq v daden 4ovek ako ne hodeh ot predi tova s nego =)
    И аз така

Ами незнам ама аз чесно казано необичам да съм с ъхъм гадже защото се затормозявам и до 2 месеца ми омръзва!Така стана и с предишната ми връзка която приключи наскоро след рекордните от години на сам 2 месеца и 4 дена ! И аз и сичките ми приятели (и от двата пола) сме на мнение че това е тъпо да се обвързваш!Сичко се прави за забавление!За нас не е модерно да си си ммм гадже с некой (а тва гадже ми е доста децко)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    И аз за сефте чувам нещо подобно.
    Аз цял живот съм била свободна като волна птичка и никога не съм лъгала, но и не съм фащала някого в крачка, който ме е излъгал..
    Други наистина имат, а трети ходят с няколко
    Ей тва си е жив факт
    (не е смешно, трагично е )

Хах.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Защо е модерно?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо е толкова модерно да си имаш гадже? Защото съм свидетел на хора, които нямат гаджета или имат въобръжаеми такива и викат: "Аз си имам гадже." Други наистина имат, а трети ходят с няколко. Не е ли по-важно наистина да се влюбиш, от колкото да ходиш с поредната/поредния за някаква си година, а на следващата да си с друг(а)?
    Това нещо е част от група неща, които зависят от твоя избор.
    Щом е важно за теб значи е важно.
    Други примери:
    Щом вярваш в бог значи го има.
    Щом си жена значи вярваш в любовта.
    И така.. личен избор.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    Еми и в този форум всеки вика имам гадже, а след месец (или година) ще са с друг(а). Е толкова ли е трайна любовта? Няколко месеца, година? Трябва да е поне 2.

Guest
    Мен ме дразни като искам да сваля гадже и тя да казва, че си има гадже. Еми като си има, аз може да искам да ги разделя. Това не трябва да е пречка, че е заета, мвинаги можеш да разделиш една двойка.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми и в този форум всеки вика имам гадже, а след месец (или година) ще са с друг(а). Е толкова ли е трайна любовта? Няколко месеца, година? Трябва да е поне 2.

Какво 2?Години??Това пак не е истинска любов!!!Истинската любов е тази която издържа до краяТи са кво ходил/а си с некой/я 2 години и смяташ вече че знаеш всичко за любовта??

Guest
    Мен ме дразни като искам да сваля гадже и тя да казва, че си има гадже. Еми като си има, аз може да искам да ги разделя. Това не трябва да е пречка, че е заета, мвинаги можеш да разделиш една двойка. Трябва ли като момичето си има гадже да се отказваме или да се борим за нея?

Поне аз не го приемам за модерно. Подсъзнателно във всеки от нас има един стремеж да бъде харесван от другия пол. А след това и да има някой до себе си, който да обича и който да го обича. За мен това са причините да се парадира с гаджетата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Лапландия!?
    Ми всъщност вече важи 'Колкото повече,толкова повече' тъй че вече си мисля че найстина няма истинска любов между хората защото за някой човека до него е само поредната бройка която ще скъса скоро и ще тръгне със друг и така...Просто затва и вече ми е писнало от момчетата дето се праят на големите ''свалчи'' и след тва зарязват супер тъпо женката,което супер много ме нерви но кво да се прави ''модерен свят''

Град
    Село.София
    Мода не мисля просто някой обичат да си фащат по 2 защото се мислят за нещо повече от някой .... при мен любовта идва рядко и не за далго незнам защо
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Не е модерно,а просто се превземат.Има ги и такива,за които да имаш гаджета,които сменяш като носни кърпи е супер яко и това те прави супер готин/а и е много фешън и си наи готиния в даскалото,само ето всички други те мислят за курва...
    Тъпо е да имаш по няколко гаджета и да се хвалиш.

Guest
    Също мисля, че гези с гаджета да се подиграват на тези без е тъпо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си