- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво трябва за да си хванеш гадже?
Значи все повече се дразня от мисълта, че си нямам никого с когото да споделям "мислите си". На 17 години вече някои са го правили...(това не ме интересува знам , но...). Трябва ли да съм красив за да ме хареса някой , или трябва да съм остроумен, или е нещо друго. Аз не се понасям , а незнам кой друг ще ме ... Като се погледна в огледалото и се чувствам пълен загубеняк... ако продължава така.
Може би най-важното е да си намериш първо подходящ човек, пък после да му мислиш какво не ти е в ред. Не си мисли, че като си на 17 и си нямаш още гадже е толкова голяма беда. Ще си имаш гадже, спокойно има време... Все пак няма да свърши утре света... Не всичко става с едно щракване с пръсти! Имай търпение и не забравяй прочутата мъдрост... "Който търси намира", "Дай, за да получиш"!
SY
когато някой се влюби в теб той не забелязва твоите недостатъци. а самия процес на пораждане на обич никой не може да го контролира или да го предизвика. всичко си отвътре, от сърцето![]()
Ами аз досега съм си харесвал само 4 момичета... С 2 от тях е изключено защото не съм ги виждал от много време ( а и си ги харесвах когато бях малак) , а с другите 2 незнам как да подходя...Едното от тях е от моя клас, обаче все пак е от класа и съм чувал че не е хубаво да имаш гадже от класа, то и без това в мойто училище момичетата са малко...Докато другото е с 1 година по-голямо , дори незнам и как се казва(т.е знам ама то не ме и поглежда...)
ПС: Не всяко момиче ми харесва... и да е топ модел все ми е тая , просто не съдя само по външен вид.
Трябват ти : бутче от кокошка, крило от прилеп, око от жаба ... тфа в кръга на шегата, а по темата - не зависи от нищо, просто става![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
с остроумие не става, пробвал съмпросто летвате вече е почети на земята и умните ги мислят за пълни сдухляци...
сега ще ти кажа как - отиваш при някоя от товя клас (или училище) натискаш я в ъгала и й бъркаш с пръст в гъза, тъпите малки пикли много се радват на това, и ще клъвне. ама батка - такова животно не ти требе, за това не прави нищо от горе написаното, гледай си живота, бъди УМЕН, и повярвай ми - ще хванеш 1 гадже, но то ще си заслужава чакането !
vengeance knows no mercy
първо трябва ти да се харесваш,и когато ти се харесваш и си уверен в себе си и в деиствията си тогава и момичетат ще те харесват,а сега като се мислиш за грозен нищо няма да постигнеш.Ако си постоянно намусен как ще те харешат усмихваи се това е истината,и най-важното знаи че всичко идва когато най малко очаква![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
За да имаш гадже, най-вече е нужно преди всичко да разполагаш с много пари. След това всичко е лесно. Жените сами идват, независимо от външността и остроумността ти.Първоначално написано от class
Дъ бест аватар от галерията
еми какво да ти кажа...първо ако си седиш нещастен вкъщи нищо няма да стане..излизай разхождай се..прави нещо..ако само чакаш нищо няма да стане..ьа и това е вярно:
Първоначално написано от priti_kiti
По рано не се понасях от към външен вид... а тук имах предвид че не се понасям , защото нямам гадже... и никога не съм имал (а си мисля че би трябвало) Колкото до това с усмивката : аз почти винаги съм в такова състояние (усмихнат) живея си живота , но тази мисъл ме спъва... Даже вече мисля за бала как само аз няма да съм с момиче...
всичко трябва да ти идва от вътре, не се чуди какъв трябва или не трябва да си и не се стреми да бъдеш такъв, защото не помага многоако някой те харесва, то ще е заради това, което си, а не заради това, на което се опитваш да се правиш
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
MISLQ 4E TRQBVA VSEKI 4OVEK DA BUDE TAKUV KAKUVTO E I O6TE DA HARESVA SAM SEBE SI
miscellaneous_370.gif
MISLQ 4E TRQBVA VSEKI 4OVEK DA BUDE TAKUV KAKUVTO E I O6TE DA HARESVA SAM SEBE SIPOSLU6AI ME
miscellaneous_370.gif
badi sebe si i ne se kompleksirai
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Тука чета из форума проблемите на другите и се питам хмм на теория е толкова лесно да си намериш гадже , дали и на практика не е толкова лесно![]()
mnogo raboti trqbvat-trqbva da se dyrji6 milo s neq,trqbva da ima6 se pa nqkyv vid,ne e lo6o da puska6 ot veme na vreme nqkoq 6egi4ka...
Е,дай сега като е от класа ти и нищо да не направиш,за да я спечелиш.Защо не и признаеш чувствата си и не и предложиш?А тя има ли чувства?Това е важно.Първоначално написано от class
Е,дай сега като е от класа ти и нищо да не направиш,за да я спечелиш.Защо не и признаеш чувствата си и не и предложиш?А тя има ли чувства?Това е важно.А относно това,че досега си нямал гадже-не се притеснявай и не се мисли за загубеняк.Има време да си живееш живота и да имаш момиче до себе си.Това е хубаво,че не е от голямо значение това дали си го правил,а и според мен не трябва да е така.Но това е много хубаво,че си усмихнат,нека това да не се променя.Първоначално написано от class
тази фикс идея да имаш гадже промива мозъка.Почва човек само за това да мисли,ако никой не му обърне внимание почва да търси грешките в себе си,"дали съм дебел,дали съм грозен".Отпусни се и не мисли само за това!Мисля,че това ще си дойде от самосебе си и точно когато не си предполагал!
Мислил съм и за този вариянт, да и призная че я харесвам... но незнам дали тя ме харесва...(2-3 пъти сме се прибирали заедно... ) Тя се държи с всички момчета еднакво...(е не точно но няма никой да го унижи например...) А ако не ме харесва(няма чувства ) какво да и кажа крилатата фраза: "Нека поне да бъдем приятели..."
Амииииии....... Не трябва нищо друго освен да си естествен...... Ама нищо.... Поне при мен е тъй!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Първоначално написано от class
????![]()
Абе сички тука Говорят Първо се харесай себе си па после теб 6те харесат!
Тва е мн по трудно да направиш отколкото да накараш други да те харесват!
Аз лично се МРАЗЯ! И нема начин да си харесам!
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.