Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Unexpected Error
Щом все още си девствена, няма смисъл да ти давам съвети как да го възбуждаш по време на любовният акт, защото първите няколко пъти, повярвай ми, изобщо няма да те интересува
Няма значение всичко ще ми е от полза [-o<
Еми щом настояваш: Целувки, целувки и още целувки - по време на акта са задължители. Не може просто да си вършите работата без никаква игра, не е интерестно. Друго, което аз лично намирам мнооого възбуждащо по време на любенето е, когато жената си играе сама със себе си - хем е възбуждащо за мъжа, хем приятно за жената. Също - най-чувствителното място на мъжа не му е оная работа, тези неща дето са под нея са доста по чувствителни! Там езика доста подлудява мъжа

Сега, една доста спорна тема - анусът. Доста неща съм прочел за стимулирането му, някои от тях дори с проникване, но аз лично не бих долуснал приятелката ми да ми..*coght* "навре" нещо там, каквото и да било. Но външната стимулация е доста отплащаща се - с пръст и кръгови движения се доставя огромно удоволствие. Първият път (или) два може да му е малко странно на мъжа, но след това, като се отпусне, е доста възбуждащо. Също и различните пози - мисионерската за мен е малко изтъркана, след стотици пъти едно и също омръзва, хубаво е да се експериментира.

Друго нещо, което аз намирам адски възбуждащо, е дрането - моята приятелка при екстаз не може да се сдържа много и обикновенно ме прави целия на решета и после ми се извинява поне 5-10 пъти, но мен това не ме притеснява. Разбира се, ако изобщо го пробваш това, бъди нежна! Лекичко с нокти, не натискай, че после белезите може и цял месец да седят! (Все още имам една линия на задника от 3 месеца :P )

Друго незнам какво да ти кажа, за момента не се сещам, всичко е експериментация.