- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета....
Еми щом настояваш: Целувки, целувки и още целувки - по време на акта са задължители. Не може просто да си вършите работата без никаква игра, не е интерестно. Друго, което аз лично намирам мнооого възбуждащо по време на любенето е, когато жената си играе сама със себе си - хем е възбуждащо за мъжа, хем приятно за жената. Също - най-чувствителното място на мъжа не му е оная работа, тези неща дето са под нея са доста по чувствителни!Първоначално написано от Анонимко
Там езика доста подлудява мъжа
Сега, една доста спорна тема - анусът. Доста неща съм прочел за стимулирането му, някои от тях дори с проникване, но аз лично не бих долуснал приятелката ми да ми..*coght* "навре" нещо там, каквото и да било. Но външната стимулация е доста отплащаща се - с пръст и кръгови движения се доставя огромно удоволствие. Първият път (или) два може да му е малко странно на мъжа, но след това, като се отпусне, е доста възбуждащо. Също и различните пози - мисионерската за мен е малко изтъркана, след стотици пъти едно и също омръзва, хубаво е да се експериментира.
Друго нещо, което аз намирам адски възбуждащо, е дрането - моята приятелка при екстаз не може да се сдържа много и обикновенно ме прави целия на решета и после ми се извинява поне 5-10 пъти, но мен това не ме притеснява. Разбира се, ако изобщо го пробваш това, бъди нежна! Лекичко с нокти, не натискай, че после белезите може и цял месец да седят! (Все още имам една линия на задника от 3 месеца :P )
Друго незнам какво да ти кажа, за момента не се сещам, всичко е експериментация.