.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    RiCh^BiTcH
    Guest

Проблем с епилирането на триъгълника

откакто започнах да използвам бръсначка,за да съм като бебешко дупе отдолу се появи един много неприятен проблем когато космите започнат вече леко да набождат (например като са на 2-3 дни) ме дразнят,но като започна да ги бръсна и започва да ми тече кръв,по малко,все едно съм се порязала на няколко места.ако някой има същия проблем,нека сподели че вече мн се нервя на това мерси предварително за съветчетата

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ако ги бръснеш на контра нищо чудно..
    По принцип самобръсначката оставя множество малки ранички по кожата след бръснене. Имайки предвид, че това 'място' е добре кръвоснабдено, не е изненадващо да ти тече кръв след бръснене.
    Имаш по-повърхностни кръвоносни съдове явно.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    София
    И на мен ми тече ако се порежа много ясно.По кракатя рядко се случва но долу явно е много деликатно и е леко като кокоши гъз от пъпчиците и после се разранява лесно.Се едно като си прехапеш устната ,после цял ден на едно и също място се хапеш

Защо не започнеш да се обезкосмяваш по друг начин ? Примерно с кола маска или с епилатор
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ами така става като ги бръснеш през 2-3 дена цялата ще станеш на ранички.Аз се бръсна сигурно през 2 седмици и тогава няма тоя проблем.Пробвай да ги епилираш.

Повече от фен
    Бръсненето sux ! Става така ,защото на 2-3 ден косъма ,освен,че боцка, не е напълно пробил кожата ,за да излезе и на места тя е леко повдигната , логично като минеш с бръснача да закачиш и да потече кръв ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си