- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с епилирането на триъгълника
откакто започнах да използвам бръсначка,за да съм като бебешко дупе отдолу се появи един много неприятен проблемкогато космите започнат вече леко да набождат (например като са на 2-3 дни) ме дразнят,но като започна да ги бръсна и започва да ми тече кръв,по малко,все едно съм се порязала на няколко места.ако някой има същия проблем,нека сподели че вече мн се нервя на това
мерси предварително за съветчетата
![]()
Ако ги бръснеш на контра нищо чудно..
По принцип самобръсначката оставя множество малки ранички по кожата след бръснене. Имайки предвид, че това 'място' е добре кръвоснабдено, не е изненадващо да ти тече кръв след бръснене.
Имаш по-повърхностни кръвоносни съдове явно.
И на мен ми тече ако се порежа много ясно.По кракатя рядко се случва но долу явно е много деликатно и е леко като кокоши гъз от пъпчиците и после се разранява лесно.Се едно като си прехапеш устната ,после цял ден на едно и също място се хапеш![]()
Защо не започнеш да се обезкосмяваш по друг начин ? Примерно с кола маска или с епилатор![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами така става като ги бръснеш през 2-3 дена цялата ще станеш на ранички.Аз се бръсна сигурно през 2 седмици и тогава няма тоя проблем.Пробвай да ги епилираш.
Бръсненето sux !Става така ,защото на 2-3 ден косъма ,освен,че боцка, не е напълно пробил кожата ,за да излезе и на места тя е леко повдигната , логично като минеш с бръснача да закачиш и да потече кръв ...