- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дай си мнението Тук!!!! Бързо(относно пиърсинГ)
Здравейте!!! Значи отдавна искам да си направя пиърсинг,но наще не ми давахаи сега след много умоляване ми позволиха само че на носа
та мисля че там вече е минала модата да се слага и мн се чудя
та искам да знам вие кво мислите за обиците на носа
Лично мен въобще не ми харесват теа обеци на носа. Мисля че веч са доста демоде както се казва![]()
Emi vij sega men me kefi na nosa ama zavisi kav ti e nosa...az imam piarsing na pupa i sega 6te si slagam na nosa...na nosa ne e demode..ti tva za teb li go prai6 ili za drygite...?![]()
Точно така. Ти тоя пиърсинг го искаш заради себе си или заради другите,един вид да се изфукаш.!?!?Я стига с тея глупости.Щом те кефи къв е проблема.Няма такива екстри при пиърсинга-кое модно и кое не.Първоначално написано от MaRiNeLkaA
true, true...Първоначално написано от N0_feAR
но независимо от всичко... първо помисли дали ще ти отива.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Men li4no mnogo me kefqt hora,koito imat piarsing i ne mislq,4e mu e minala modata.Ako ti haresva si produp4i i az bih si slojila obica na nosa ako na6te mi davaha...![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Виж са-за пиърсинга няма мода.Носиш си тва което ти отива и което ти харесва.Ако мислиш че на носа ще ти стои добре-ок,дупчи се.Но знай че трябва много да се разправаш с тоя пиърсинг като го пробиеш-то на носа е като на хрущяла,а аз си имам много ядове с обичката ми на хрущяла,затова съм си го спестила.Но ако наистина го искаш-давай,дупчи се!
li4no men ne me kefi... obecata na nosa e mn`ciganskko neshto![]()
takova edno
![]()
мина модата на гнусните камъчета по носа![]()
халка е яко,
но само ако имаш достатъчно правилен нос...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Na men lichno ne mi hareswat obecite na nosa.No w kraina smetka koi sme nie che da se wliqesh ot nasheto mnenie?Toz nos zaradi nas li go dupchish ili zaradi sebe si?I btw,ako imash neprawilna forma na nosa wuobshte ne se i zamislqi da go dupchish.
ам направи си щом искаш .. Има хора,които мн. харесвам,но има и такива на които не им отива,но има и лесно ако не се харесаш,сваляш я и дупката ще зарасне ..![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
A много ли боли на пъпа? Щото мен само там ме кефи, ама съм чувала, че много боли и още си ме е шубе...Първоначално написано от MaRiNeLkaA
Сега е най-модерно да си сложиш поне по 3 на всяка срамна устна /сама избираш дали на големите или малките/ и 1-2 на клитора.
Те това се казва - да си нямаш друга работа.
Аз лично съм имал обеца на едното ухо но ми се счупи иглата и се отказах да нося. Та това дали да си сложа или не не беше койзнае каква дилема. Реших и готово. А сега за тия железа дето висят от най-необичайни места от тялото, за мен лично са грозни и особено на някое младо и привлекателно момиче стоят като амулет против вампири /момчета/. Доста са отблъскващи, а и освентова тез дупки са лесно възпалими и може бая дертове да ти навлекат на главата.
Ти си решаваш...............
Абе
всеки
втори
има
на носа
обаче ако толкова ти харесва дупчи и не се интересувай толкова от мнението на другите!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Брей кои са тези? Аз имам над 250 души в ГСМ-то и нито един от тях няма пиърсинг, поне не на видно място.Първоначално написано от $tedinka$^^^26@05!!!!!
Тези най-много ме дразнят.Първоначално написано от alice sw
Пиърсинг на носа...радва ме, стига да не е от тези по-горе.
na nosa ne e lo6o;] li4no men nai me kefi na pupa i na ezika![]()
На носа изобщо не ме кефи ... поне за мен. Но пък и зависи от това как е сложена и каква е обецата. Една приятелка има две халки и стои много якоАз лично на носа не искам да си слагам понеже ще ми станат много
![]()
С какво асоциираш 6-8-1 ?
Бяло зелено червено герб с три лъва и три корони за България – нищо друго освен любов на преклонен патриот !!!
az imam obeca na p1pa i sama si q probih prosto ei taka bez nikakvi obezbolqva6ti.otna4alo ima malko bolka no ne e mn silna, no na sledva6tiq den ve4e ni6to ne 4uvstva6Първоначално написано от SwEeT_CanDy_f
taka 4e nqma ot kakvo da te e strah
Ne si slagai ! Ne e hubavo na nosa...![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
i men ne me kefi na nosa!!! na ezika i na pypa si e supqr ama na nosaaae bahti chalgarskoto![]()
Не,не ми харесва на носа.Както виждаш от картинката ми ми харесва на устната.Иначе най-ме кефи на веждата.Жалко че наще не дават,иначе с удоволствие.А ти си прави,където на теб ти харесва![]()