.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ЛакоВе

ЛакоВе

Здравейте!
    Някой може ли да ми каже как да си поддържам лаковете свежи за по-дълго време? Купувам си ги, лакирам се няколко пъти с тях и те започват да стават едни ... лигави и като си ги слагам на ноктити се получават едни линий, а преди беше идеално гладка повърхност.

Как да ги предпазя да не стават такива?
    Boys and girls of every age wouldn't you like to see something strange?...Come with us and you will see...this, our town of Halloween...

По често ги отваряй и ги разтръсквай.Така няма да изсъхват.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    По често ги отваряй и ги разтръсквай.Така няма да изсъхват.
    да това и им капвай по 1 или 2 капки лакочистител действа \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    абе да ти кажа по-често ги затваряй и ако е много спечен само една две капки не действат, опитай с повече

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Има специални разредители за лакове...

denity_be
    Guest
    slagai po nqkolko kap4ici lako4estitel rastryskai go i staa kat noF .aE kysMEtT

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Има специални разредители за лакове...
    =D> точно така =D>

Дръж ги в хладилника (не се бъзикам)!
    И си купувай от тези с топченцата, за да не ти се сгъстяват бързо (имам един такъв от 3 години и още си е перфектен, друг е въпросът, че рядко го ползвам).

emi az kato chovek koito polzva dosta lakove i vseki den sam s razli4en lak....bih preporachala predi vsqko otvarqne na nqkoi lak s koito 6te se lakirvash da go razklatish dobre i nai-gotini sa lakovete sas top4enca vatre.... i e hubavo edin lak da se smenq na mesec az moite po 2 sedmici i nov :P i kakto kazava ^prosto^az^f draj gi v hladilnik
    Не ИСкам мНого....Искам ВсИчко....

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Дръж ги в хладилника (не се бъзикам)!
    И си купувай от тези с топченцата, за да не ти се сгъстяват бързо (имам един такъв от 3 години и още си е перфектен, друг е въпросът, че рядко го ползвам).
    да така е =D> сега ме светна че преди сестрами ги събираше в 1 плик и ги пъхваше в хладилника.......и това е добра идея......

kogato lakovete se razrejdat s lako4istitel stavat na 4erti i se razvalet ima si specialni rarrediteli i ne sa skapi

pf

няма нужда от ''специални'' разредители за лакове.и 4-5 кап4ици лако4истител вършат работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си