- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ne izdarjam veche :~( :~(
И аз съм така.Имам вечерен час 22:00 (лятото) иначе зимата до по - рано.И аз съм на 13 и почти никъде не ме пускат.Или ако случайно ме пуснат някъде...трябва да знаят с кой съм , къде съм , какво правя , през 5 мин ми звънят.Досадно е , но трябва да се търпи за жалост.
ми кво аз съм на 14 ама съм до 11.30 навънка с моята компанийка![]()
da i az taa mislqПървоначално написано от gabrielka@a
![]()
Слушай родителите си и ще си им благодарна един ден ...Първоначално написано от mnogo*cry
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Ei avtorke ti si mnoo kuha ma, moje li da si tolko zle, az sum mom4e i mene do 15 me puskaha do 9 4asa i na 16 razbrah zashto. Zamalko da me smelqt ot boi vav 9:30 to4no po nqkfo "super rano vreme".
Da ne govorime kolko pati popadah na piqni tapaci i treeshe ili da bqgam ili da se biq. A ti kat si momi4e, evala na vashte mn se drazna kat vida po ulicata nekfi 13 godishni u 11 4asa ve4erta se natokali i naoblqkali i da se natiskat na batkovcite. Da ne govorime na taa vuzrast kolko lesno se zaribqate po tupotii, she te napushat i poneje ne iskash da izlezesh zadrustena she se naviesh, posle she ti predlojat bonboni i kfo poneje si na 13 -15 she se naviesh.
Ko si mislite 4e ste mn golemi kat ste nad 12 li, kat stoite po 00:00 po ulicite.
Te vashte iskat te napraat svestno normalno momi4e, a ti zor kuha kifla da staash.
I btw moje bi ti nqmat doverie, ako tolko iskash da izlizash probvai da si izvoiuvash doverie.
Mene sa me puskali na 15 1 ili 2 puti navunka do sutrinta na drugiq den, shot razpraam az na kupon v edin priqtel i te go znaat koi e i OK.
2-iq put trqashe ot raionnoto da me izkarvat vav 3 4ASA PREZ NOSHTA.
Da ne govorime 4e imaha beli kosmi po glavata samo kat e zvannal telefona, bez da znaqt za ko staa duma.
Predi da se praite na loshi ku4ki se zamislete kfo pri4inqate na vashte.
Az se radvam 4e na 15-16 ne me puskaha do kusno, shot znaeh 4e ima nqkoi det mu puka dali sam dobre.
Radvai se i ti 4e imash na koi da mu puka i da se pritesnqa za tebe.
Shot da ne dava gospod da ti se slu4i i na tebe kakto na mene se slu4i(i na mene 2 godini po-kasno mi se slu4i)da nqma koi da se pritesnqa za tebe, shtot ediniq go nqma ve4e a drugiq krie nezainteresovanost s falshivo doverie.
TUPI PIKLI SMOTANI, NE ZASLUJAVATE DA IZLIZATE VAOBSHTE ILI DA IMATE PKRIV NAD GLAVATA SI. GLEZLI!
Родителите ти искат да те направят човек,а не да се мандахерцаш по купони до сред нощ.А па да ти имам приятелките...кой нормален родител ще си пусне детето в девет вечерта,на тринадесет години да обикаля по входовете и кафетата?Аре па се замислете малко,че не всичко е купон,пиене и кеф.Има огромна вероятност да бъдеш изнасилена,ограбена,притис ната за наркотици,пребита,напита и дори взета за проституция.Сега някой ще каже "Да бее,точно на мен няма да се случи"Да,ама винаги има вероятност и това,което говоря не са глупости и реалност,която всички избягат да признаят.Има ли някой тук,който може да ми каже,че тезинеща ги няма?Отидете на улица "Христо Ботев" в десет през ноща.Разходете се,вижте какво има.Дано нищо да не ви се случи.Ще видите курви с къси полички и устни като тракторни гуми,ще видите гейове и тъпи цигънета.
Ще дам пример:
В шест часа,лято е,светло е,грее слънце,аз излизам до пра баба ми,за да и дам некви лекарства.Разтоянието е 10 минути,улицата е пълна с хора,които познават(възрастни).Връщам си се аз,и както грее слънце се отваря един прозорец на лъскава кола и започва да ми се подсвирква и един мъж се опитва да ме хване.Не успя,но причината да казвам това е,че нищо не е безопастно.
Сега,който не ми вярва да си излиза посред нощ колкото си иска.Аз ви казвам моето мнение и го правя добронамерено.
Виж,на 13 години не може да искаш кой знае колко да излизаш...И мен не ме пускаха на 13 много-много(не,че сега съм много голяма,де..)Имах си вечерен час 21:30-22:00ч. и не съм излизала кой знае къде,събирахме се компанията в едно кафе до нас..И нашите знаеха къде съм,с кого съм...Така,че нормално да не те пускат.Започни малко по малко да си излизаш-първо до 19:30-20:00ч.,после ще закъснееш няколко пъти до 20:30 примерно..Споделяй с вашите,разправяй им с кого си била,къде си била,какво сте правили,за да знаят какво става с теб.И ще започнат да свикват с мисълта,че порасваш и ти се излиза и ще те пускат.Но все пак и аз подкрепям мнението,че наистина е опасно в днешно време,особено в големите градове..Така,че внимавай![]()
Мисля че и да говориш с тях и да не говориш на тях им е все едно.Те знаят защо не те пускат, знаят, че ти не харесваш тва, което правят, ама явно си имат някви принципи.Нямам идея кво можеш да направиш по въпроса...