.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

стрии - как да се оттърва от тях ??

Здравейте! Момиче на 16 години съм и и мам нужда от помощта ви... Проблемът ми е следният - след кат оотслабнах с 6-7 килограма ми се появиха стрии по гърдите ... не са много, но ме притесняват,защото все пак е лято , а зареди тях(стриите) избягвам да нося по-разголени потничета... Има ли някакъв начин ( кремове) , за да се оттърва от тях? Мреси предварително...

Guest
    Извинявам се за провописните грешки...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    на Avon оная лилавата серия помага ..има специален лосион точно за стриите и струва някъде към 20 лв

Guest
    нямаше ли някакъв крем на Икаров...

Guest
    Стриите са яки бе не ги махай аз им се кефя

s kakvoto i da se maje6 ne mogat da se mahnat napalno.az sa6to imam strii no po krakata.kakvo li ne sam polzvala efekta e -savsem malko se zali4avat.prepora4vam ti da izpolzva6 losion za tqlo.taka 6te namali6 riska da ti se poqvqt o6te.i gledai da ne napalnqvai i otslabva6 rqzko ne trqbva da se kompleksira6 ot tova
    Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....

Guest
    az imam na krusta tui kato gornata 4ast na tqloto mi e dosta po golqma ot oblasta pod grudniq ko6 mislq 4e e zarad tva(mom4e sum)

Едва ли ще се махнат... и аз имам, но дори и не правя опит да ги махам!

След като родите след някоя друга година сигурно ще си имате още много за спомен

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Otidi na hirurg,poprincip ima mashini koito premahvat striite,noo ideq si nqmam kak rabotqt..
    Noo kogato edinpat bqh na pregled.. i v toq moment im dokarvaha takava mashina i ot tam chuh,che sushtestvuva

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
    Едва ли ще се махнат... и аз имам, но дори и не правя опит да ги махам!

След като родите след някоя друга година сигурно ще си имате още много за спомен
    Да,доста момичета се оплакват от това,аз също! Какво ли не съм опитвала ... не се махат,само се заличават,избеляват. И тази серия на Ейвън не помага,пробвала съм и нея!

Ам...Какво са стрии?

Кажете де

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Ам...Какво са стрии?
    Ами едни такива чертички.. вдлъбнати навътре.. появяват се когато отслабнеш или напълнееш рязко
    Аз ги имам.. и по гърдите и по краката.. не ме притесняват, ама като ги погледна и ме нервят.. (не е приятно.. )
    Сега по големият ми проблем е да отслабна.. пък после ще се занимавам с тях
    is my religion

Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Ам...Какво са стрии?
    Ами едни такива чертички.. вдлъбнати навътре.. появяват се когато отслабнеш или напълнееш рязко
    Аз ги имам.. и по гърдите и по краката.. не ме притесняват, ама като ги погледна и ме нервят.. (не е приятно.. )
    Сега по големият ми проблем е да отслабна.. пък после ще се занимавам с тях
    Аха...Благодаря

Град
    В страната на чудесата
    повечето хора имат стрии....иомичета и момчета....Но не омжеш да ги махнеш....Поне за сега....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Град
    София
    Може би когато ние родим вече ще е измислено нещо (надявам се!!!) Аз имам много - ту отслабвам, ту напълнявам и постоянно излизат нови... знам, че е ужасно... Стоим и чакаме науката да напредне...
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Град
    Plovdiv
    ti ako si hubava s strii ili bez pak shte zema taka 4e ne se prit

Guest

Re: стрии - как да се оттърва от тях ??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте! Момиче на 16 години съм и и мам нужда от помощта ви... Проблемът ми е следният - след кат оотслабнах с 6-7 килограма ми се появиха стрии по гърдите ... не са много, но ме притесняват,защото все пак е лято , а зареди тях(стриите) избягвам да нося по-разголени потничета... Има ли някакъв начин ( кремове) , за да се оттърва от тях? Мреси предварително...
    Миличка и аз имам,и също са на гърдите!Сега си купих един крем на Vichy,използва се 2-3 месеца по няколко пъти на ден! Още не съм започнала да се мажа и не знам дали ше има ефект!На мен в аптеката ми предложиха това и Contractubex,но аз предпочетох това,понеже е спеиално за гърди!Започни да ги лекуваш възможно най-скоро,защото колкото по-млади са,толкова по-лесно изчезват!Това е от мен,надявам се да съм била полезна!

e az nqmam strii(perfectna sam )no apak ne pojelavam na nikogo da ima i si mislq 4e ne moje6 da gi mahne6 osven pak otidi na lekar i toi moje da ti predpi6e ne6to naistina efektivno

Guest
    то и аз имам стрии първо ми са появиха от наднорменото тегло а сега след като отслабнах мн и ми са появиха от слабеенето.... кофти е че корема ми е като накълцан..

Доколкото знам стриите не могат да се махнат напълно.Може да станат по-незабележими пробвай с крема на АVON доколкото знам помага

SkendY
    Guest
    abe az naprimer ne sym otslabvala i napylnqvala ot dosta godini.nai mnogo da ima razlika s 1-2 kila , no ne mi li4at a celiqt mi zadnik e na strii i po bedrata sy6to imam.6to taka ne znam ama na men ne mi pre4at

az su6to imam strii i se 4udq dali nqma da se mahnat s nqkuv krem deto e protiv bru4ki...6toto moite sa ot otslabvane iii 4ast ot kojata mi prosto e stanala izli6na!
    nz... da probvam li???

az nqmam strii slava bogu no sam 4uvala 4e ne mogat da se mahnat atidi na solarium da izgorish malko i nqma da se vijdat

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    на Avon оная лилавата серия помага ..има специален лосион точно за стриите и струва някъде към 20 лв
    Да така е аз го имим този крем помага (И аз имам стрии на краката) :P
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си