- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Начинаеща съм в секса. Интересувам се от...
Zdraveite, imam nqkolko vapros4eta:
1. Predi nqkolko dni pravih sex za parvi pat, ima6e malko krav, oba4e na vtoriq pat (na drugiq den) pak ima6e i toi kaza, 4e dori e bilo pove4e ot parviq pat. Normalno li e?
2. Poneje sam naistina neopitna i ponqkoga neznam kakvo da pravq ili kak da reagiram i dokato go pravim prosto si di6am 6umno, ako moje taka da se kaje i vaprosat mi e dali toi razbira, 4e mi e hubavo?
3. Drugo koeto neznam i mi e mnogo stranno e kakvo da pravq dokato toi si slaga prezervativa? (znam 4e e glupavo)
Tova e zasega, a pak posle, ako se setq moje da pitam za o6te ne6to. Mejdu drugoto, zabravih da kaja, 4e toi ima dosta opit i mislq, 4e zatova se pritesnqvam tolkova, za6toto toi e bil s mnogo momi4eta, a na men vsi4ko mi e za parvi pat. 10x
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
1. Predi nqkolko dni pravih sex za parvi pat, ima6e malko krav, oba4e na vtoriq pat (na drugiq den) pak ima6e i toi kaza, 4e dori e bilo pove4e ot parviq pat. Normalno li e? - Нормално е.
2. Poneje sam naistina neopitna i ponqkoga neznam kakvo da pravq ili kak da reagiram i dokato go pravim prosto si di6am 6umno, ako moje taka da se kaje i vaprosat mi e dali toi razbira, 4e mi e hubavo? Какво ти пука дали той разбира?! Важното е какво ти е на теб. Ако не е някой пълен олигофрен - ще разбере.
3. Drugo koeto neznam i mi e mnogo stranno e kakvo da pravq dokato toi si slaga prezervativa? (znam 4e e glupavo) А трябва ли да правиш нещо?! Слагай му го ти - така ще си намериш работа, ако това ти е зорът.
Собственост на Canis_Dirus
1 тфа е нормално,химената ти не е била достатачно разкасана при парвия пат
2. дишаш значи едно момче немож да разбере от тфа че натеб ти харесва! защото сяко едно момиче диша шумно докат е е*бът е освен ако не е некфа кър*ва дет има мн години сташ и него усеща!
3.ми ко да прайш сможи му го ти бе
1-да нормално е
2-предполагам,че разбира
3-това са няколко секунди,можеш да го целуваш или да го галиш или де да знам,просто да изчакаш
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
1- normalno e
2-pu6kai si tfa gi vazbujda i toi 6te razbere 4e ti e hubavi![]()
3-ami opravi 4ar6afite na legloto ili zastani v nqkoq gotina poza...izmisli ne6to![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от HaPySHeH
Един химен => хименът, а не една химена (за да кажеш химената) - Химена има само в латиноамериканските сериали!
Собственост на Canis_Dirus
ами докато той си слага презерватива и ти няма кво да правим можеш да си чоплиш семки ако искаш
Moderated by krem4et0
т.11 от Правилата на форума!
Престанете!!!!!
по темата-нормално е да има кръв през първата година от половия ти живот, а може и на 20-тия ти акт да се случи. Не се притеснявай.
По време на акт можеш да охкаш, пъшкаш, но най-вече да се отпуснеш. не е нужно да е нещо заучено, а както ти идва отвътре.
Той си слага презерватива за секунди. можеш просто да го гледаш и ли да го галиш по гърба да речем.
е кво тя пита кво да прави докато той си слага презерватива и ние и даваме отговор....то си е по темата
![]()
![]()
а пък нали ни пита момичето....ние просто сме добри и отговаряме като даваме възможности а не като повечето''използвай въображението си''