- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя на срещата
Поканих едно момиче на среща.Но не знам къде да я заведа.Абе изобщо не знам кво да направя на срещата.КВо да говора и т.н
Айде плс ми кажете къде да я заведа?,Какво да говоря?
!8 точка системно (линк игра)
Заведия на планина, знаеш ли каква е хубава природата? Също и до Зоологическата или басейн леда ще е добре, ако си от София.
Прави каквото ти казва сърцето.![]()
Няма да е излишно да кажеш от кой град си.Първоначално написано от badboy2
Да я заведеш на кафе е клиширано, но работи
Животът е за да се живее, не за да се пропилява в мисленето за него.![]()
Кафе,кино,парк,пица........ но задължително я почерпи нещо!!!!!!!!!!
![]()
на кафе е най добре ако е срамежлива няма да иска на басейн все пак ви е 1ва срещо мисля че доброто старо кафе ще свърши работа![]()
за да се покаже като кавалер и да направи добро впечатление.Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
Защото трябва да жъде кавалерПървоначално написано от Black_JAG_Bundy
Заведи я някъде на сладкарничка примерно, или на пицария. После се разходете - може в паркче, може и по центъра ... Бъди себе си и не се срамувай да говориш - покажи самочувствие и ясна позиция.
Хайде успех
Умникът пак се изкака.Първоначално написано от Sam90
![]()
Аре после ми говорете за равнопоставеност между половете...Първоначално написано от Mimka_sweet
Позиция? Какво, да й даде географски ли координати? Позиция за какво? Много си прост!Първоначално написано от Sam90
![]()
eeee много добре си се изказа мочето вие кат не сванахте за кфо става въпрос...
Хихихихи къф спор предизвиках.......мне правилният отговор ееееееееееееееееееееее:за да я подкупиш.
Макар,че аз никога не бих дала да ме черпят (ако изключим един случай с едно балканче,ама тогава по-скоро изнудих едно момче да ми го купи щото не ми се харчеха от мойте пари)![]()
ако ще я подкупваш давай направо с пакетчета![]()
Абе просто я заведи на некое приятно местенце и се дръж естествено!несе напрягай!!
Ако искаш да действаш кафе, кино и ала бала ... sux! Заведи я на някое приятно и тихо местенце, да погледате хубу-то небе :Д
Дръж се естествено. Отидете на кафе и след това на разходка. Поговорете си, опознайте се. Не се прави на човек, който не си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!