хах
абе ти 1 не разбираш - да не мислиш, че си свръхчовек?!ОТКРИТИЕ - НЕ СИ! всяка жена си прилича с другите, защото не сме толкова велики, колкото ти си мислиш - сега от пуберските глупости си мислиш, че си непобедима и различна (съвсем нормално за един тийн), че можеш да бъдеш каквато искаш да си.от природата си не можеш да избягаш... историята е градена милиони години,за по-силна ли се имаш?? не си! жената колкото и да си мисли, че може много (наистина може много), истината е, че не трябва да преувеличава в някои неща...просто става много смешно.
а основата на темата - ми ти говориш само как като си се разделила с еди кой си не си ревала.. тва кво трябва д ами говори? че единственият ти опит е с момчетата и т.нар. "любов"...
опитът ,който градиш докато си на 17 год (примерно) не го осъзнаваш като такъв, не разбираш какво реално взимаш от живота.
няма да разбереш смисъла на думите ми сега,а като ти дойде акъла в главата. казвам го, защото и аз като бях малка си ги мислех такива.няма да те убеждавам в нищо, знам колко си убедена в силата си и как всяко такова мнение сякаш ти казва:"о,майко, колко съм по-силна от вас, аз знам какво е, а вие още не сте достигнали великата промисъл"...
последно нещо казвам и повече не ми се спори - замисли се ,че търсиш одобрение за постъпките си от непознати, което само по себе си показва, че не си убедена в тва, което правиш, или че си комплексарка.ти сама си избери.
не съм целяла да те обидя, но просто тва е истината..