.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: LUBOV I PRIQTELI

Guest

LUBOV I PRIQTELI

moita fr mi pre4i da prekarvam pove4ko vreme s lubimiq a otdelqm po t ot vremeto si za neq kakvo da pravq

Супер фен
    При мен се получава обратното-излизам само с него ,вече като се замисля с най-добрата ми фр не сме такива фр ........ много е гадно,и аз не мога да намеря решението на този проблем

Ами разпределяи си така времето,че да ти стига и за двамата,а и не е задължително да се виждаш с тях абсолютно всеки ден,нали така.
    НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
    НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
    НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!

Мега фен Аватара на Blab
    ооо, без тия:)Приятелите не се забравят и оставят настрана.Дадох на мойто приятелче цели 10 дни с кучето(е, и не само:)), далеч от безспирното ми бърборене.Време е за Теди, утре ще се видим:)Тъй че - сделка или не:))Договорете се, бре.Лично аз смятам да мъкна приятелката си на фестивала в Бургас на есен:))

Голям фен
    Еми,кажи й,че искаш да прекарваш и време,в което да си само с приятеля си.Или въобще не й казвай,като излизаш с него.После,ако ти попита защо не си я викнала й кажи,че си искала да останеш най-сетне на саме с приятеля си и точка.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Който има желание - намира начини!

Който няма желание - намира оправдания!

Мега фен Аватара на koalka
    Гледай да отделяш по равно време, за да са доволни и двамата.А приятелката ти не може да те отделя от приятеля ти, все пак ти си решаваш.Да не би тя да контролира живота ти?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Има ли желание има и начин.Винаги може да се съчетават и приятелите и любимия,просто трябва да имаш желанието.Аз лично не бих зарязала приятелите си заради момче,затова съчетавам нещата и всички са доволни.
    А що се отнася до приятелката ти просто и кажи че искаш да прекараш малко време и с приятеля си да сте си само двамата.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

mda ima li jelanie ima i na4in .. izlizai primerno sletobed tam do po nqkoe vreme s neq i ve4erta s gadjeto moje da se polu4i

Просто се опитай да разбределиш времето си. Единя ден прекарай повече време с нея, а на другия ден обратното.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    nzza6toto kato i kaja 4e 6te izlizam s dryg a ne s neq tq se surdi mnogo

ами като е тъй и кажи да си намери приятел да излиза с него,това че тя няма приятел,не означава пак че ти не трябва да излизаш с него

Голям фен
    kaji i da si gleda rabotata

Guest
    neiskam da se durja gadno sus neq :S

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си