.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    kakvo-da-pravq
    Guest

kak moga da zablodq edno mom4e 4e sam devstvena?

Ei qmi kajete kakmoga da zablodq edno mom4e 4e sam devstvena?Mno mi trqbva da znam?Naistina nqkoi ako znae nachin da mi go kaje?

отиваш в някой басей хилиш се колкото се може тоест напъваш се...... и ти се затваря дествената ципа ама трябва да е нъв басейн.......някъде бех чела че едно момиче така 2 3 пъти се затворило в басейн толко се хилило че забравих после кво станало и се затворило........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    ami nqma na4in osven ako mom4enceto ne e na 14-15 godinki i da ne znae ni6to za seksa
    ako e po-opiten 6te razbere

Град
    В мечтите ти
    pomisli si kakvo si pravila predi pyrviqt ti pyt.. ostavi se na nego, pravi se 4e ni6to neznae6...
    Kysmet!
    za kakvo ti trqbva da se pravi6???
    Be FREE!!! And feel the love...

Супер фен
    Град
    Венера
    Присъди си мозък, щом знаеш да лъжеш толко, може да ти помогне, да измислиш начин да го излъжеш ПАК тва момче. =)

ama vie ne ste si dobre kajim u istinata z akvo trqbva da luje6....ili puk se pravi 4e te boli i 4e si neveja i ne znae6 za kvo stava vypros....e ti mai si neznae6 de akto gledam kuv vypros i zadala

Guest
    ami ne mislq 4e moje6...to 6te se useti,parvo devstvenata ti cipa e razkusana,vtoro nqma da ima krav (e to ne e zaduljitelno,ama v pove4eto slu4ai ima ) treto ot tova 4e si pravila seks malko ili mn si se raz6irila,ako si devstvena 6te vliza mn trudno i 6te si tqsna,i nqma da te boli (osven ako ne simulira6 bolka) no ako e po-opiten pak 6te razbere

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    ama vie ne ste si dobre kajim u istinata z akvo trqbva da luje6....ili puk se pravi 4e te boli i 4e si neveja i ne znae6 za kvo stava vypros....e ti mai si neznae6 de akto gledam kuv vypros i zadala
    Бах ти правописа :S

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    Бах ти правописа :S
    e mngoo se izvinqvam ama prosto natiskam mnogo byrzo kop4etata i ponqkoga izqjdam bukvi ili prosot gi mestq v drugi dumi

Цитирай Първоначално написано от namina
    отиваш в някой басей хилиш се колкото се може тоест напъваш се...... и ти се затваря дествената ципа ама трябва да е нъв басейн.......някъде бех чела че едно момиче така 2 3 пъти се затворило в басейн толко се хилило че забравих после кво станало и се затворило........

A az se 4udeh 6to tolkoz mnogo jenki hodqt na plaj \/

Кажи му истината. Много трудно е да го излежеш, освен ако не е някой, който си няма толкова знания за секса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Има пластични операции... Могат да ти направят нов химен, само така имаш шанс да го заблудиш... Ама за какво ли ти е изобщо да го лъжеш?

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Има пластични операции... Могат да ти направят нов химен, само така имаш шанс да го заблудиш... Ама за какво ли ти е изобщо да го лъжеш?
    Първо лъжат, че не са девствени, за да се направят на по-модерни и се чудят как да се оттърват от "бремето си". След това се сещат, че искат да се още девствени, ама няма.

Град
    Sofia
    И аз мисля, че трябва да му кажеш истината... но ако е толкова наложително можеш да излъжеш, че си си разкъсала химена случайно докато си ползвала тампон, ако мине ..... едвали, но ... зависи от човека, ако е неопитен въобще няма да разбере

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

Re: kak moga da zablodq edno mom4e 4e sam devstvena?

Цитирай Първоначално написано от kakvo-da-pravq
    Ei qmi kajete kakmoga da zablodq edno mom4e 4e sam devstvena?Mno mi trqbva da znam?Naistina nqkoi ako znae nachin da mi go kaje?
    иди при някой майстор да ти я завари

kakvo-da-pravq
    Guest
    nqkoi ot vas me popitaxa zashto mi trqbva da go laja .Prichinata e edna edinstvena ili pone az taka predpolagam :toi si misli che sam devstvena i po razgovorite koito vodim vijdam che mno iska uj da mi e parviq a az nemoga da mu priznaq 4e nesam zashtoto me e strax da ne go ogorcha i s tova I otblasna ot sebe si.Prosto nemoga da namerq smelost da my kaja 4e okolo predi 2 godini kogato imax seriozen priqtel spax s nego i do sega ne sam spala s dr no vse pak se pritesnqvam da my kaja,zashtoto mn go obicham a ne iskam da go za gubq s tva neshto.

Ако наистина те обича за него това няма да е проблем. Може и да му стане неприятно, но със сигурност не би те зарязал за това.

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако наистина те обича за него това няма да е проблем. Може и да му стане неприятно, но със сигурност не би те зарязал за това.
    Подкрепям напълно.

Ami mojesh da mu kajesh che himenyt ti e bil razkysan pri nqkakyv sport ili che si se zadovolqvala sama ... no vse pak po-dobriqt variant e da mu kajesh istinata
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Guest
    Няма да го огорчиш, гаранция. (Мъжка гледна точка) Може да е искал да пробва с девственица, ама като разбере че не си няма да те зареже..айде, моля ти се! Верно, че една част от мъжете са тъпи коп***та, ама да те зареже за такова нещо, това си е чист абсурд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си