[quote="Анонимко"]
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
Цитирай Първоначално написано от Асен
Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
Поредната безсмислена тема.ДЕЦА,осъзнайте се!Не че аз съм много голяма,но не съм тръгнала да тръбя наляво и надясно,че нямам гадже.Когато бях на 11,си играех с кукли.Е,вярно,харесвала съм си момчета,но само си ходехме на гости,ИГРАЕХМЕ СИ.А ти гадже на 11????Какво става със сегашното поколение?И какво като всички от класа ти си имат гаджета?Това по-готини ли ги прави?По-добре си гледай ученето и игрите,пък като му дойде времето,мисли за гаджета.
Да не си над 25 години? Защото аз съм на 19 и мога да ти кажа, че в 5 клас едномомиче си имаше гадже.
Ами да си има,няма проблем.Но за мен не е приемливо.Изразявам мнение простоДобре, по-полека, ще ме изядеш. Не обичам хора, които си мислят, че някой ги задължава да мислят като тях. Аз не те задължавам да мислиш като мен, но и ти не го прави, моля те. А, и честно казано, изобщо не ми пука за мнението ти, аз не те познавам все пак. Нищо лично.
Да, наистина. Нахвърляш се върху непознати, все едно някой те спира да си изразяваш мнението. Никой не те спира. Такива хора като теб може би искат много внимание и успяват да го привлекат, като спорят с хората с различно мнение. Добре, чудесно имаш мнение, но не го показвай толкова демонстративно, ти не воюваш!
Приемам упреците.Съжалявам,ако някой си е помислил,че си налагам мнението.Просто исках да отбележа,че не съм на 25 и войната не започнах аз. Явно тази вечер само споря с хората,обикновено не е така.Няма да пиша повече,защото само дразня хората.[/img]