- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Аз не го харесвам вече.......какво да правя?
Zdraveite .... zna4i v momenta sam v slednata situaciq:
Predi 2 sedmici trugnah s edno mom4e ... mn go haresvah naisitna,oba4e za 2 sedmici 4uvstavata mi se izpariha.Prosto ne moga da buda pove4e s nego,a i nqma smisal da go luja,Kajete mi pls kakvo da mu obqsnq i kak da go skusam.
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Обясни му всичко и бъди честна с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami kaji mu istinata kaji mu 4e prosto ve4e ne izpitva6 ni6to kum nego i 4e nqma smisal da badete zaedno pove4e...i az bqh popadnala v takava situaciq i znam 4e e kofti,ama nqma smisul ot takava vrazka
Алеандра е права. Кажи му , че просто си имала някаква тръпка към него .. дано да го приеме добре. Успех!
обясни му че нещата не вървят и няма смисал да го залъгваш...така ще е по-добре и за него и за тебе
![]()
Еми кажи му същото,което каэа на нас...
[size=7][b][u]fosse cos
Случвало ми се е...
Кажи му,че вече не е същото,че не те привлича,но все пак бъди тактична,намери възможно най-безболезненият начин,за да му кажеш.
Кажи му го веднага и не отлагай,но гледай да не го нараниш.Чувствата ти са били много мимолетни,за да изчезнат толкова бързо
K`vo da kaja prosto privli4ane si imala sprqmo nego qvno a si mislila 4e obi4ash![]()
Fuck The Religion
ами виждаш се с него и му казваш това което каза и на нас. Никой не обича да бъде рязан . За това най добре е да имаш някакво добро обясниние . Защото много по тъпо ще му стане ако го зарежеш по скайп или със смс и думите късаме и до там . Бъди искренна !
напълно съгласна!Първоначално написано от Aleandra
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Кажи му как се чувстваш. Обясни му, че вече нямаш чувства към него и че не искаш да сте заедно повече. Той трябва да те разбере ....
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
Както казаха останалите-кажи му истината,но аз да добавя да не е по телефона или със смс !успех дано вси4ко мине добре
ako my kai6 kvo 4uvstva6 toi 6a te razbere
Yspex4e
![]()
аз бих скъсала с негоистината.. ммда можеш да му кажеш можеш и да я премълчиш
ти си решаваш \
/
еми край слагаш на таз връзка... секи го е изпитал тва..обаче очаквай сяква реакция от него.. може да се ядоса.. може и да реагира добре.. кажи си му го тактично и до тука.. просто тва си е мъчение да ходиш с някой който не харесваш..
истината момиче ! ! !
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...