Някой хора се имат за много умни, начетени, образовани. Истински супермъж. Направо за награда!
Тц тц.. стига сте го плюли момчето! Кво му е?! Просто не можете да приемете, че за някой неща е прав, а вие не! (тези, които са против него) И, че е джентълмен, а не се държи като вас!
П.П. Темата е за ключ!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Голям джентълмен, аз го познавам и знам колко момичета е разплаквал.
Ми хуу.. аз не го познавам, но имам добро мнение за момчето..! И за кво я направи тая тема?! Да не си основавате клуб "Анти Сам90" ?!Едва ли ще членуват мн. хора.. И отново.. темата е за клюююч!
![]()
както и да се държи.. на рийл всички сме различни и ко о тфа?! та то нали за тфа е форум... и ко ти е напрайл?! дай да изкоментираме характера и държанието на всеки активен потребител по отделно.. направо подраздел да е направи... Oh Shit...!
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Ама наистина се прави на света вода ненапита, а е истински женкар. Не знам защо е толкова конфликтна личност - сигурно избива комплекси.
Добре де тва тебе кво те бърка?! Като те дрази не се занимавай с него просто! Защо трябва да пускаш безмислена тема и да се оплакваш какъв бил?! Кой те кара да се занимаваш с него?!Първоначално написано от Анонимко
а тебе кво те бърка ?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
аман от подмазвачки![]()
![]()
нали е мъжле, нека сам се оправя
(какво мъжле може да е, като е ... ) ама айде ..
А ти защо трябва да го защитаваш, да не си му лизала патката?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
НЕ ТЯ НЕ МУ Е ЛИЗАЛА НИЩО НО ТИ АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ЗАЯДЕШ ЩЕ ЛИЖЕШ КАЗАНЧЕТО В ТОАЛЕТНАТАПървоначално написано от Анонимко
!8 точка системно (линк игра)
Ти да не си му лизала патката?
![]()
![]()
Мале, трогнат съм - цяла тема, посветена на мен - явно наистина съм толкова много, за колкото се мисля... И като аз съм лош, защо не си кажеш кой си? Нали ме познаваш? Или те е страх, че в реалносста си доста по-малко от мен?
Хм... да, имам самочувствие - и какво от това? "Света вода ненапита"? Ми.. току що пих вода, тъй че май не ми пасва![]()
Не знам, дали се усещаш, но в момента ми правиш комплимент - нима ми отдаваш таква важност, че даже тема ми посвещаваш? хаха... намери си живот![]()
Стига с тези нерви, вредно е за здравето! Аз съм дама и не можеш да ме заплашваш ясно.Първоначално написано от badboy2
Я не се заяждайте с момчето.К'во ви прави?И не знам кой избива комплекси-дали Sam90 или този,който пуска тази тема.Гост.Дори и не си се регистрирал,за да знаем кой си,а нападаш хората.Темата наистина е за ключ.Комплексар.Явно си много под нивото на Сам,за да се заяждаш.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
А ти от къде му знаеш нивото? Изобщо, хората като теб са с комплекс, че никой не им уважава мненийцето и затова гледат да си го пробутат на всеки.Първоначално написано от sexy_for_you
Хах,комплекси!Не знам кой изразява мнението си и го налага в цяла тема.Просто защитавам Sam90,защото според мен е пич.Мое мнение.Не го налагам,всеки има право на свое.Нали този форум е всеки да си изразява мнението?А защо ме нападаш като изразявам своето?Първоначално написано от Анонимко
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Леле, какво само се ядете един друг? Кой обича скандалджиите? По-добре пълен игнор отколкото такива емоции. Тъпо е така. Ще хабите нерви и какво - накрая става едно голямо нищо. Писна ми от скандалджии - в България малко са свестните.Първоначално написано от sexy_for_you
![]()
abe mn si e to4no mom4eto![]()
Хаха,то си е за радост,че ти посвещават цяла тема,и то,за да изтъкнат колко си умен,само може да се радвашПървоначално написано от Sam90
![]()
Има много злобни и завистливи хора,които не са постигнали нищо,или поне за годините си не са и постоянно гледат в другите и плюят и завиждат.Представям си тяхното бъдеще,те просто не знам защо са живи.Какъв е смисъла,като дори не живеят собствен живот?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Йее :> Мно готину тема ... ае ш' викна само веднъж на сички, дет са писали (щот ш' нафлуудя) ;
Аееееееееееееееее сичкиииииииииииииииииииии уууууууууууууу левоооооооооооооооооооооо оо !!!!!!
Вий луди ли сте? Тфа реално ли е!? И ... ся ми дойде на акъла Минчев ... той ако е гост или ника му е Сам (Салам) (Шпек) и се прай на олигофрен (хм.. що да се прай, но как и да е) вий кфо ш' кажете ... тъпигьос ... а обратното ... ГЕРОЙ, пич... секс символ ооо Уесссссс .. тзтз .. сичко е FAKE ве ... на БГ : ЛЪЖА ... тфа е... как моеш да съдиш един човек по тфа, кфо пише в 1 форум ... еми ако е в ТМЦ ?!? Ш' му е гадно и ш' пише гадни...... аааааааааааааааре ве кфо обясняям![]()
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Съгласна съм.Стига сте го плюли момчето,какво ви е направило
А баща ти що те изнасилва?Първоначално написано от nasty_f
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!