- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 5 съм, а нямам гадже!
Ле-ле-ле-ле ше се спукам от завист един съсед е на 3, а вчера ми каза, че гаджето му е пуснало! Кажете ми как може да нямам гадже, толко ли съм зле?!Патката ми е 10 санта, а четох некъде, че на жената са и нужни 8 е кво искат ми каете?!?!
Първоначално написано от малч0о0о0
![]()
![]()
![]()
Тц тц.. ако беше на 5 нямаше да можеш да пишеш и четеш.. поне за тва не се ли сети преди да пуснеш темата?!Ееееебавкаааааа!
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Искаш ли да ми лижеш кура, шоту съседа много ме дразни.Само ми се фука, че е ебал гаджето си! А, искаш ли,а?ПЛССС!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
А и за тва, че не съм на 5 е лъжаааааа!Почнах даскало на 2.![]()
хаха .. гъзе.. ем сори не съм навита..Първоначално написано от малч0о0о00
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
еба аз съм на 2 седмици и си нямам гадже деба незнам кфо да правя помогнете ми и на мене си4ки на моита възраст си имат![]()
![]()
![]()
на 5 години човек е абсолютно способен да чете и пише!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Хаха,ясно е,че темата е ебавка,но МАМКА МУ,авторът ме е изпреварил,защото и аз мислех да пусна една такава тема!
И сигурно сега,като я четат момиченца на по 12 годинки си казват "Този пък къде е тръгнал,само на 5 е?!" ... И ще им става смешно,може би няма да осъзнават,че темата е ебавка,все пак са мънички,за да разбират![]()
Тази тема е пусната,защото авторът й е чел онази "На 12 г. съм и нямам приятел" и се е подразнил супер много,точно като мен.Но нямах време да пусна и аз една такава,но този човек ме е изпреварил.
![]()
![]()
![]()
П.П. Аз съм на 1 година и 8 месеца,след 3 месеца ставам на 2 и още не съм правила секс,ужасссс!Как може така,всички мои съколичнички си имат приятел,а аз не,дори са се ч***** ,а аз не.Какво да правя,имам такъв голям проблем,най-големия на Земята!Разбирам да ми оставаше още много живот,че да не бързам,ама след 1 година max умирам,и не искам да съм девствена,нямам време.Искам да го направя сега,а после модата не знам каква ще е.Да правиш на 1 месец
![]()
Бах мааа мууу!Писна ми,имам супер проблем!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ела ... имам тука няколко комшийчета , тамън ме питаха а тебе![]()
Вече няма ли да спрете с тея ебавки и само да създавате излишна работа на модовете.Вече ми писна да чета на 14 съм и нямам гадже,на 12 съм и нямам гадже,на 11 съм и още не съм се ебал.Не ви ли омръзна вече да пускате безмислени теми![]()
![]()
Баща ти е педерас.Първоначално написано от nasty_f
с извинение ба*ти форума.Преди темите бяха по нормални от рода на на 18 съм и нямам гадже, а сега е нещо от сорта на 14 съм и не съм се ебал/а
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!