- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 5 съм, а нямам гадже!
Хаха,ясно е,че темата е ебавка,но МАМКА МУ,авторът ме е изпреварил,защото и аз мислех да пусна една такава тема!
И сигурно сега,като я четат момиченца на по 12 годинки си казват "Този пък къде е тръгнал,само на 5 е?!" ... И ще им става смешно,може би няма да осъзнават,че темата е ебавка,все пак са мънички,за да разбират![]()
Тази тема е пусната,защото авторът й е чел онази "На 12 г. съм и нямам приятел" и се е подразнил супер много,точно като мен.Но нямах време да пусна и аз една такава,но този човек ме е изпреварил.
![]()
![]()
![]()
П.П. Аз съм на 1 година и 8 месеца,след 3 месеца ставам на 2 и още не съм правила секс,ужасссс!Как може така,всички мои съколичнички си имат приятел,а аз не,дори са се ч***** ,а аз не.Какво да правя,имам такъв голям проблем,най-големия на Земята!Разбирам да ми оставаше още много живот,че да не бързам,ама след 1 година max умирам,и не искам да съм девствена,нямам време.Искам да го направя сега,а после модата не знам каква ще е.Да правиш на 1 месец
![]()
Бах мааа мууу!Писна ми,имам супер проблем!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!