- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични снимки
Търся момичета с хубава,приятна външност за еротични снимки.Отлично заплащане,коректност и дискретност.
За връзка e-mail: jaki2@abv.bg
Офертата е серизона!Моля не спамете темата.Първоначално написано от Technof@n
Awe ei bastuni xaxa tfa na vestnik za obqvi li vi prili4a???? xaxaxaxaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Търся си какичка моля пишете лс ....![]()
![]()
![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
АЗ ПЪК ТЪРСЯ МАЛКИ ПЕДЕРАСТЧЕТА КАТО ТЕБЕ, ЗА ДА ИМ НАПЪЛНЯ АНАЛНАТА КУХИНА С БЯЛО И ПЛЪТНО СЕМЕ! ЗАПЛАщАНЕ - КУР В ГЪЗА НА МЯСТО!Първоначално написано от Technof@n
Ей , педофилите, некъдърните сутеньорчета и други подобни извратеняци, ВЪНПървоначално написано от Анонимко
Не си правете реклама тук! Какво търсите си млади и наивни момчета да ви се вържат?! Не мога да ви понасям такива... еротични... да бе!... и така да е не мислиш ли, че принципно желаещите трябва да имат 18
или ти ще си ги пазиш за лична употреба? Че чак и заплащане... нямам думи... драйфа ми се от теб
"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."
ПОЕМИ С ПОЧЕСТ ЧЕПА МИ И МИ ИЗСМУЧИ ЛЕПИЛОТО, ЗА ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ТИ СЦЕПЯ СЪС САТЪРА ГЪЗА!Първоначално написано от Technof@n
Не не мисля че трябва да имат 18.Защото от много по рано от 18 момичетата правят секс или накратко казано по Български се чукат(ебът)Така че не виждам проблем за еротичните снимки.Колкото до заплащането-то е ГАРАНТИРАНО на 100%Първоначално написано от Bebun
И не започвай да наричаш хората педофили,сътеньори и подобни епитети защото си твърде комплексиран и си личи отдалеч.За твое сведение не се търсят наивни хора а хора които наистина знаят какво искат и могат да го постигнат.Могат да постигнат неща за които само си чувал и гледал по ТВ-то!За твое сведение има достатъчно желаещи които нямат 18 но това не е пречка за нищо.
Айде с здраве.Която има желание-по горе съм оствил мейл за връзка![]()
щЕ ТЕ НАКАРАМ ДА СИ ЗАВРЕШ ГЛАВАТА В МЪДЯТА НА МАЙКА ТИ!Първоначално написано от Technof@n
От София съм-защо?Първоначално написано от Technof@n
Благодаря![]()
Не сте улучили правилното място.
т. 4 и 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!