.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Celuvane

Kikoooo
    Guest

Celuvane

nqkoi mojli da me obiasni kak se celuva,zashtoto az neznam.
    i shte me malko neudobno ako nqkoga trugna da se celuvam s niakoe momi4e.

celuvaneto e prosto,no e trydno za obqsnenie

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    По-добре да ти е неудобно, кат му дойде времето. Отколкото да се изложиш мислейки, че знаеш как става след като си прочел някви съвети във форум някъв.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    skitnik sam :P haha
    pi4 vij ima 1412414124124124124 tehniki na celuvane edna ot tqh e tvoqta prosto varti6 ezika ama po nejno ;] nemoje da se obqsni prosto nqkoi trqa ti pokaje
    NqKaF si TaM :P

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Практиката му е майката Когато дойде момента да се целунеш с някое момиче,всичко ще си отиде на мястото и ще е наред.Не може да се обясни.Става от само себе си.Аз не вярвам да има техники и подобни неща.Когато не знаеш как,е вълнуващо,защото всичко става така,както не си и предполагал.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    По-добре да ти е неудобно, кат му дойде времето. Отколкото да се изложиш мислейки, че знаеш как става след като си прочел някви съвети във форум някъв.
    Тука сме на 1 мнение

Град
    SoFiAaA :pPpP
    Ne moje6 da se izloji6! ako naistina se haresvate nqma kak na neq da ne i e priqtno ili da se izloji6..naistina e trudno za obqsnenie no to stava ot samosebe si nqma kakvo da go misli6..kato doide momenta prosto stava
    ~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~

Град
    Nova Zagora
    ami vij i az sam tei i sq edno mom4e mi predlaga ama az ne6ta 6toto ne sam se celyvala i ne moa sa izlagam ti deistvai 6toto si mom4e a te trea deistvat probrai se s nqkoq koqto go e previla i taka 6te znae6
    {{}}

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има много такива теми.
    Тази работа си става сама .

tova da ne e ne6to po recepta?!tolkova e prosto samo trqbva da otkrie6 tvoq stil i ne e nujno da se pritesnqva6 samo ne i vadi slivicite ina4e e lesno kato na kartinka kato se otpusne6

абе следиш какво прави другия и го повтаряш!Пък и всеки е различен и следователно по различен начин се целува!Спокойно ще се справиш

Мега фен Аватара на koalka
    sweet*lips_ronka, намали си аватара!
    Има много такива теми, потърси.
    Темата се заключва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си