.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

bepz_f
    Guest

S prezervativ li???

S prezervativ li se pravqt svirkite? i nqkoi moje li da mi dade malko pove4e napravleniq kak...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    да миличка а пък секса с два даже

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

няма да пропусна да сложа тази емоцийка

само ми кажи плс 4есно БЛОНДИНКА СИ НАЛИ!

По темата НЕ без презерватив мноо ясно,иначе за секса наистина може и с 2 като гледам колко теми има бременна ли съм оти са скъса гумата...

Gameno
    Guest
    e kvo,ne ste li 4uvali za svirka s kaput?Ima,makar 4e e tapo,vse pak ni6to ne e sigurno ako glatne zeme da zabremeneee

Gameno
    Guest
    e kvo,ne ste li 4uvali za svirka s kaput?Ima,makar 4e e tapo,vse pak ni6to ne e sigurno ako glatne zeme da zabremeneee

Пхахаххаа то наистина е много опасно да не забременееш през устата...
    Раждането е доста болезнено, а ако ти се наложи да правиш аборт ще е зверски гадно, щото трябва да ти вадят червата
    Глупости.
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Град
    Sofia
    С презерватив, ако обичаш вкуса на гума , не че другия е много по-добър... инече сериозно, ако не го познаваш и имаш някакви съмнения, че може да има венерическа болест не е лошо да е с презерватив, щото някои от въпросните гадини могат да ти навлекът неприятности дори и така. иначе за него естествено е по-добре без, така има по-голяма чувствителност

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

Град
    Село.София
    Какво и се нахвърлихте ? може и с презерватив ако мисли че му има нещо на оня дето ще духа или има някакви ранички да не му направи нещо ...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Град
    Варна
    Хахахах. ДА с 5 даже!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си