- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- S prezervativ li???
S prezervativ li se pravqt svirkite? i nqkoi moje li da mi dade malko pove4e napravleniq kak...
няма да пропусна да сложа тази емоцийка![]()
само ми кажи плс 4есно БЛОНДИНКА СИ НАЛИ!
По темата НЕ без презерватив мноо ясно,иначе за секса наистина може и с 2 като гледам колко теми има бременна ли съм оти са скъса гумата...
e kvo,ne ste li 4uvali za svirka s kaput?Ima,makar 4e e tapo,vse pak ni6to ne e sigurno ako glatne zeme da zabremeneee![]()
e kvo,ne ste li 4uvali za svirka s kaput?Ima,makar 4e e tapo,vse pak ni6to ne e sigurno ako glatne zeme da zabremeneee![]()
Пхахаххаа то наистина е много опасно да не забременееш през устата...
Раждането е доста болезнено, а ако ти се наложи да правиш аборт ще е зверски гадно, щото трябва да ти вадят червата![]()
![]()
Глупости.
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
С презерватив, ако обичаш вкуса на гума, не че другия е много по-добър... инече сериозно, ако не го познаваш и имаш някакви съмнения, че може да има венерическа болест не е лошо да е с презерватив, щото някои от въпросните гадини могат да ти навлекът неприятности дори и така.
иначе за него естествено е по-добре без, така има по-голяма чувствителност
"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."
Какво и се нахвърлихте ? може и с презерватив ако мисли че му има нещо на оня дето ще духа или има някакви ранички да не му направи нещо ...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Хахахах.![]()
ДА с 5 даже!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.