.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Личната информация

В България (все още) няма кражба на самоличност, но вие публикувате ли лични данни в Интернет? Аз мисля, че е опасно. Например, никога не си пиша истинските имена във форуми и освен това нямам сайт, защото имам право да запазя анонимност. Нямам сайт, защото не искам сульо и пульо да знаят моята биография и лични данни. Например, има един клас, с който не искам да общувам вече и ако имах сайт те щяха да ми видят е-майла и щяха да ми досаждат някои може би, но сега няма такъв шанс. Чувствате ли се защитени в Интеренет? Публикувате ли лични данни?

Re: Личната информация

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В България (все още) няма кражба на самоличност, но вие публикувате ли лични данни в Интернет? Аз мисля, че е опасно. Например, никога не си пиша истинските имена във форуми и освен това нямам сайт, защото имам право да запазя анонимност. Нямам сайт, защото не искам сульо и пульо да знаят моята биография и лични данни. Например, има един клас, с който не искам да общувам вече и ако имах сайт те щяха да ми видят е-майла и щяха да ми досаждат някои може би, но сега няма такъв шанс. Чувствате ли се защитени в Интеренет? Публикувате ли лични данни?
    Казват, че никога не може да си прекалено предпазлив.... но все пак да не го обръщаме на параноя, а? Естествено, че винаги има риск, но не е чак толкова голям. Име и имейл не са толкова опсани... трябва да внимаваш къде си раздаваш ЕГН, данни за кредни карти и т.н. - това вече е опасно
    На който му се убива време...

Guest
    Да, разбирам те напълно. Обаче ако пък искаш да се отървеш от нахално бивше гадже или бивши приятели от класа нали и-майла ако ти го има из целия интернет и натрапниците се опитат да ти пишат е малко гадно. А за ЕГН в Интернет - знам, че има място, където кандидатите за кметове им има ЕГН. Мисля, че това не е коректно спрямо тях като хора. Ама щом са политици си го заслужават. Шегувам се. Не би ми било приятно да дам истинския си телефон, защото много мразя да ми звънят всякакви.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    АБЕ, В ИМЕЙЛА ИМА ОПЦИЯ "БЛОКИРАЙ АДРЕС".. капиш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    АБЕ, В ИМЕЙЛА ИМА ОПЦИЯ "БЛОКИРАЙ АДРЕС".. капиш
    Е, и? И да го блокна? Ако стане като с телефоните - да публикуват обяви от мое име?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Е и ? Голям праз...
    Не давай лично инфо и тва е.
    - Всички авто-части на едно място!

Re: Личната информация

Като се вкарваш в такава депресия е най-добре да си ограничиш достъпа за 2-3 години.

Guest
    Ами да ви кажа намразих Интеренет. Има много информация, но има и безполезна информация. Писна ми от новини, политика, разни глупости... Явно имам нужда да си стана пак предишния, който излизаше...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Само име давам, но фамилия, телефони, адреси и т.н. не.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на machoka
    Ами да ви кажа намразих Интеренет. Има много информация, но има и безполезна информация. Писна ми от новини, политика, разни глупости... Явно имам нужда да си стана пак предишния, който излизаше...
    ъ, да... не знаеш колко голяма... 'щото нещо си се вкарал в някакъв грешен филм... с неподходящ сценарий..

толкова си анонимен, че ей сега мога да ти кажа в кой квартал живееш и няколко блока като вероятност.. а с няколко телефона и точният ти адрес.

Тая глупост за e-mail-ите -> какво ти пречи да си регнеш 20?!

Супер фен Аватара на _donna_
    http://img503.imageshack.us/img503/5...ggedprerk9.jpg
    кога информацията идва в повече? ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си