Някой/Някоя пада ли си по BDSM?Правили ли сте го,бихте ли искали да опитате?Кажете честно \/
Да. Ето ме!![]()
![]()
Чакам приятелят ми да се върне от щатите, за да опитаме това-онова.![]()
Открихме, че ни влече седмица преди той да замине, което си беше наистина кофти.
Собственост на Canis_Dirus
leko tup vupros..noo kakvo to4no predstavlqva tova ?!?![]()
http://www.bg-lesbian.com/bdsm/bdsmmain.htm
Тук всичко е обяснено.![]()
ku mislish ti?Mnogo qsno 4e DA
Влече ме, определено, но има накъде ощеНо не и извън секса. За мен всичко приключва там!
не! твърдо съм против подобни ИЗВРАЩЕНИЯ!!!
такива хора трябва да бъдат или затваряни в затвора, или екзекутирани на място - като второт е по-добре, защото няма да харчат парите на държавата!
![]()
разбира се! това е занимание само за болни мозъци!!!Първоначално написано от palomaaa
![]()
Първоначално написано от quench
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
тва е за хора, които не могат да го вдигнат...![]()
Писане, забавляваш!![]()
Сега вече наистина си лош.![]()
Искам да опитам доста неща в тази насока, но моя човек нещо не е навит. Ще го навием :P
Първоначално написано от shadow4e
shadow4e, първо Яворов, сега и това. Харесваш ми така, мацко. Приличаме си доста май.![]()
![]()
Първоначално написано от krem4et0
Постояннство и търпение, кремче!И всичко си идва на мястото
![]()
ми така е! да биеш някого, който е възран - тва си е като изнасилване!![]()
на вас ще ви е приятно ли да ви изнасилят?
Да ти отговарям ли?![]()
П.С.
Недей така, започваш да ме плашиш.![]()
Кой е казал, че аз искам да доминирам. Напротив. Аз съм нервак и трябва някой да ме укроти :P
Зарибява ме \/
И аз такаПървоначално написано от krem4et0
Защото пред останалата част от времето, все аз му правя забележки, смъмрям го и го тормозя
А и чувството е страхотно
На мен ми се е случвало както си седим и просто ми хване главата по... така... и да се възбудя много повече отколкото, ако ме е докосвал. Остана да си набавим само някоинеща
Много ми е странно, когато някои кажат, че щом удряш приятелката си, макар и в секса, ти не я обичаш, "щом я уважаваш как може да я унижаваш така" и според мен точно в това се корени всичко. За да се практикуват тези неща, трябва наиситна да си убеден, че отсрещната страна те уважава, че има обич.
Първоначално написано от shadow4e
Бройте и мен. Напълно съгласна съм!
айде сега сериозно - да, важно е намерението, а не действието
всяка форма на грубост и унижение може да приеме форма на дълбока обич, доверие и отдаване, най-вече на уважение към партньора и към това, което той/тя иска
на духовно ниво господарят и робът обръщат ролите си - робът се радва на еогистичната страна на акта, защото той се "отделя" от съществуването си, не носи отговорност за себе си; докато господарят трябва да се гиржи за него и да внимава - защото действията на господаря са силно ограничени от желанията на роба, защото последният може винаги да възпре дадено действие или целия акт само с 1 дума
аммм и аз съм против...
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
quench, не може да го вдигнеее.Айде сега вкупом целият форум да му се подграва... А пък взеха, че ти се и вързахаПървоначално написано от balgarianbg
![]()
Болката не се усеща въобще като болка. Не сте ли забелязали, че можете да му раздерете гърба на момчето ви и то да не го усети така, а после като спрете да видите, че цялото е надрано. Усещанията при секса са променени.