копеле, як си,айде да правим needlessly violent sex
super mnogo me kefiiii no nikgo ane bih probval nikoga daje i tq da iska
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Леката част да. Белезници, въжета, тем подобни да, но без бой, без камшици, само секс.
i men me kefi,praktikuvam i "normalen" sex,no da i tova opredelno me vle4e i to kum sub stranata. :P![]()
с 2 думи BDMS представлява бои ебане и сръбска музика
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
Pak se nameri razbira4 deto e pro4el 2 reda i se izkazva....![]()
просто ве шегувамПървоначално написано от kikison
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
Не бих казала, че е нещо, от което може да се възбуди човек ..![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
аз пък ще ви кажа в БДСМ се изисква мн повече от любов-това е отдаденост на партнъора,безрезервна любов и почит,не на последно място и доверие! това те пренася в др свят и орбита и какво ли още не...не е за болни мозъци! има различни хора,съответно вкусове и различни неща,които те възбуждат. няма нищо лошо в БДСМ,щом това е това от което се нуждаеш. с подходящия партниот би било доста хубаво изживяване. но не бъркайте БДСМ с мазохизъм или зъдизъм,защото тук не става въпрос само за физическо усещане,това е въпрос на дулбоки чувства и психическа нагласа.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
BDSM - Bahti Darjavata Samo Mazohisti![]()
![]()
Бих, макар и не много сериозно, с граници. Но моят никога няма да се навие...
BDSM - Bondage Discipline Dominance Submission Sadism MasochismПървоначално написано от Rise_Against
Тааа, да не го бъркаме със садизъм и мазохизъм, а?
По темата: Аз съм повече по B&D - не рискуваш да останат белези,
Тази галерия, дали се води БДМС? или е нещо по-извратено...
http://namaikatikura.com/index.php?o...d=80&Itemid=91
![]()
Daaaaaaaaa![]()
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от palomaaa
Обичам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Никога ма никога няма да го направя тва...
за самотните ( и не само) фенки на тоя тип любов - разполагам с приятна за идеята обстановка ( маза с хлебарки ) оборудвана с камшици , три чифта белезници и кожени маски ...
за да не кажете че правя оффтопици , по самото оборудване на мазичката ми си отговорете дали си падам по това![]()