- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Haresvam 3 MOMICHETA a hodq sas 4-ta !
Seriozno sam obarkan! Imam gadje,koeto ne haresvam,obache haresvam drugi 3 momicheta.Ednata e ot drug grad,drugata ma ima za dobar friend a 3-tata ne ma haresva... neznam ko da praq i az veche,nito pak kak stana tas raota obache va molq za saveti koito ima "opit" v takiva ili podobni sluchai...
Боже мой,още не мога да разбера,как може да има хора,които да ходят с някого и да не го харесват!Остави "приятелката си",няма смисъл да нараняваш момичето!Така ще е по-добре и за двама Ви,дори после да си останеш сам,ще ти е по-добре!А за другите три момичета...Кофти положение.Аз бих пробвала с това момиче,което "не ме харесва",защото стават обрати на съдбата и може да започне да изпитва някакви чувства към теб.Но,ако забележиш,че нещата не вървят на добре я остави и не й ходи по гъза,защото ще се влюбиш много,а в същото време ще знаеш,че това е една изгубена кауза.Има и други момичета все пак,не са само тези 3те.Създай нови запознанства и виждай твойте "любими" по-рядко и ще забравиш за тях.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Samo da kaja che taq koqto "ne ma haresva" e chalgarka a az sam metal obshto vzeto.No tq e mnogo qka.. Pak tazi koqto ma ima za golqm friend e metalka i imame mnogo obshto, no prosto ne gleda taka na men i mii typo...
Ти не си ли разбрал,че хората не се делят на чалгари,рапъри,метъли и т.н.Вече ми писна от подобни изцепки честно казано.Ако харесваш примерно едно момиче,но е много бедна и се облича съвсем скромно,не гласи въобще, а ти си пълната противоположнтост,но въпреки това я обичаш това ще те раздели ли с нея.
А от друга страна тази "чалгарка" може примерно да не харесва нещо в стила ти,не само на обиличане.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Защо да не можеш да зарбереш как така има такива хора, които ходят с гаджетата си без да ги харесват? Харесвали са ги преди, но чувствата им са се изпарили с течение на времето. Ходят от повечв време и не могат да скъсат етака, още повече, ако човека не иска да остане сам. А ко не иска да е сам, а не може да е с момичето, което харесва ..... какво да стои сам ли? При условие, че може да бъде с някой, който държи на него. Незнам това си е мойто мнение, но ....
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
Horata ne se delqt no interesite im , horata s koito sa sabirat , nachina im na oblichane, razbiraniqta im otnostno nqkoi ne6ta sa mnogo razli4ni i prosto metal sas 4algarka ne vari... tq sa sabira sas hora deto mrazqt metali , az pak povra6tam na 4alga...i nestava . No tova sega nqma tolkova golqmo zna4enie...Ako moje nqkoi mi dade SAVET a ne da mi 4ete konsko 6te se radvam... \/Първоначално написано от nasty_f
А може и да намериш общи интереси с нея.Различното е само,че слушате различна музика.Остави дрехите,те не правят човека...Просто,като сте заедно не слушайте музикаПървоначално написано от Анонимко
Не ми се вярва да слуша само чалга.И не чета консто на никой,просто се подразних.
To i biv6ata mi be6e 4algarka no prosto i 2mata sa haresahme...makar 4e nakraq ma otbqgva6e 6tot nqkaf 2 godini po malak ot mene i bil " simpati4en "... no i tova e druga tema. No osven tova tq haresva ...hmm kak da kaja, PO GOLEMI i nemislq 4e 6te stane.. no nqma zna4enie. Az oficialno sa otkazah ot neq poradi na4ina po koito ma precakva vav blizkata sedmica-dve.. Tq samo ma razigrava i tva e jalko da sa makna sled neq... DO tuka 4ma razbraha 4e q haresvam no tq ne vdqna o6te ni6to.. TA KAKTO I DA E. Smqtam da vloja vsi4ki usiliq kam "metalkata" za6toto spokoino bih kazal 4e sas neq imam pove4e ob6to ot kolkoto sas samiq sebe si !
Brqq az cql roman napisah !
Начи най-якото е , ако се фанеш и с 4-те на хорото без да знаят една за друга.
Инак по принцип, щом моеш да избираш и те са навитак, реди една след друга :>
Дефакто ... с коят искаш, с тая, я да не съм баа Ванга
![]()
хвани си пета, за да ти се изясни положението.
Съгласна съмПървоначално написано от nasty_f
Малее, каква каша...
Първо по-добре стани наясно с чувствата си и тогава реши с коя искаш да бъдеш.![]()
1.Защо ходиш с момиче,което не харесваш?Страх те е да си сам?!Или няма кой да ти прави кефа(знаеш кой)?!
2.Объркан си?Тогава си остани сам!За да не страдат невинни.