.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    симона_бейби
    Guest

Как да се отърва от него?

Аз съм нормално момиче на 16 години. Имам приятел и с него редовно правим секс! Вчера обаче се запознах на едно парти с едно много димпатично и доста по - заможно момче от моето гадже. Днес само тоя пич ми е в главата и се чудя как да се отърва от сегашния си, за да мога да тръгна с въпросното момче?

галя
    Guest
    ми заеби го просто и скачай на тоя с повечето кинти

Супер фен
    Град
    Мбабане
    както би направила всяка друга кyрва - наеби се с богатото дупе и сегашния сам ще си тръгне

Guest
    А няма ли това увлечение да е краткотрайно? Или си се впечатлила от дълбокия джоб на новия?
    Ако е второто, значи ако ще тръгваш с втория, гледай да го обереш по-скоро, преди да е разбрал каква си. Ако наистина обичаш сегашния ти, значи парите не би трябвало да играят някаква роля.

Guest
    Е, зависи, провери кой те ебе по-добре и избирай ...

Град
    В мечтите ти
    za kakvo tazi tema e tuk???!!!
    ami sega6niqt ti priqtel//// obi4a6 li go?
    misli6 li 4e na tazi vyzrast nai-vajnoto ne6to sa parite ili po skoro podarytzite koito 6te ti pravi po zamojniq?
    vnimavai ot dva stola nakraq da ne se okaje6 na zemqta i ne si igrai s 4yvstvata na mom4etata, za6toto rano ili kysno 6te ti se vyrne....
    Be FREE!!! And feel the love...

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    typa malka kurva
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Поредната... курва готова на всичко за париии... fuCk..
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Град
    Варна

Re: Как да се отърва от него?

Цитирай Първоначално написано от симона_бейби
    Аз съм нормално момиче на 16 години. Имам приятел и с него редовно правим секс! Вчера обаче се запознах на едно парти с едно много димпатично и доста по - заможно момче от моето гадже. Днес само тоя пич ми е в главата и се чудя как да се отърва от сегашния си, за да мога да тръгна с въпросното момче?
    Ти си типичния пример за днешните тъпи малки К*****а!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Село.София
    Дай му на богаташчето да те наебе нали за това го искаш щот има кинти ? ебаси курветата просто кажи на сегащото момче че си курва която иска пари и си намерила паралията който ще ти копува играчки и ще те ебе вместо него..
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    Скачай на този с повечето кинти.Ако се интересуваш наистина от пари а не от 50-тина джобни левчета за деня-тогава може да ми пишеш и на мен: jaki2@abv.bg Гарантирам ти че няма да останеш разочарована.
    П.П. Прати по възможност една твоя снимка-аз ще ти пратя моя веднага.
    Ето ти и ICQ-то ми:
    363467686

Еми нещи като вече не испитвам същите чувства към теб няма смисал да те лъжа искам да сам искренна с теб не искам да продалжаваме не искам да те наранявам повече сажелявам.1 пат така ме отрязаха не ми стана гадно от това.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

направо ми дай телефона на приятеля ти да му кажа, че ходи с ку*ваааа !!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    е брао бе мноо хубаво.. ти кой обичаш знаеш ли ? или никой ? земи се стегни и си помисли хубавичко.. нищо поече не си ни обеснила освен, че единия има повече кинти от другия ? Че ти за тва ли си с момчетата за парите и ебането.. Е**си немам думи..

П.С. Сори за грубия пост ма се ядосах..

Град
    Sofia/New York
    Ебахте у курвата.

to ot takiva momi sled tva stava ili chalga pevica ili q prodavat na nekoi mazen 4i4ko v gurciq (su6tite tiq po-zamogni mom4eta)

Много подло от твоя страна. Ще зарежеш момчето, което те обича, за да тръгнеш с този, който има пари. Е не, нямам думи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Sofia
    Еми как да го напуснеш ли?
    Кажи му го в очите
    Директно и искрено , че между вас не върви и че само секс не крепи връзката ви
    Ако не можеш да му го кажеш в очите без да се нараниш по-добре премисли дали с новия ще се получи нещо. Излез няколко пъти с него като приятели и ако се получи , то от самосебе си ще ти дойде да кажеш на сегашния си , че не се получава и така
    Подло е това което е станало, но поне бъди чиста пред него (поне това му го дължиш) и не го лъжи
    Айде живей си живота и знай : постъпвай така , както би искала да постъпват към теб - ако искаш да те въртят на малкия си пръст и ти ги върти, ако пък искаш да са честни с теб , бъди и ти такава ...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т2 от Правилата. Тазе тема е източник само на груби коментари. не, че мацката не си ги заслужава, де!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си