- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата на 13 години
абе живей си живота и недей да се мъчиш . Кат му дойде времето .А и няма нищо лошо в това да си играят с кукли , то да ти кажа честно едното не пречи на другото !
Сложил съм го в кавичкиПървоначално написано от cokaina_
Не, че ми се ебе
Просто искам гадже. Под разгонен имам впредвид, че като видя някоя яка после сънувам как се гаджета, някой пъти се женим и такива работи
А пък си харесах една от класа както казах обаче не стига, че си играе с куклички пък и незнам по какъв начин да й предложа
Един от друг сме много далече. Тя е в Бояна, а аз в Панчарево
Единственият начин е skype ама незнам как
А под това, че си играе с кукли имам впредвид, че някак си въобще не мисли за момчета изобщо. Аз съм имал приятелка момиче с която играхме като малки по цял ден и т.н Сега тая стара "приятелка" дойде в класа и въобще не можеш да говориш с нея. Тия от нашия клас като видят няква блуза на момче на чина си я маат с два пръста и след това 30мин. чистят пръстите си и чина с мокри кърпички.
![]()
ti si idiot 6tom vqrva6 4e tq igrae s kykli nie sega si tarsim gadeta i xybavi drexi of ti si golqm idiot ama karai
{{}}
Нали я виждам в междучасието бе тъпо животно такова!Първоначално написано от LoV4Ety
Първоначално написано от BlackQuality
Я по-полека ... Нестига че си дребен , ама и невъзпитан. Ходи и ти си играй с коли / мотори... Нито ти е време за гадже , нито за нещо по-сериозно ... разгонен си бил лелел ...![]()
На къде ли отива тъпия свят13 годишни момиченца да ти се натискат , 13 годишни момчета да са разгонени , да пият ... леле аз все още не съм близвал ракия макар, че съм на 18 ( А и нямам желание..)
Първоначално написано от class
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ghqhqhqh a be vie na 13 godini bili li ste ? basi foruma v tiq godini 4-10 klas gospojite se hranat na maximum pravi se sichko zabraneno i se opitva ot sichko ot jivota za da se nauchish na kolkoto se moje poveche neshta i da se pouchish ot greshkite si da razberesh koe e normalno koe ne da ti e zabavno i etc .. 90 % ot momchetata i momichetata ( ne kazvam decata poneje sam 8klas ) ne slushat tehnite si i tfa koeto im govorqt nogo qsno che e zle da si igrae s kukli i etc tfa i prechi na sekfi neshta kato naprimer da xodish v rekite da se katerish po stroejite da kradesh plodove ot kashti i etc. xora osuznaite se ..Първоначално написано от hristowoww
+ tfa nikoi nishto ne moje da ti kaje osven vashte da te nabiqt koeto na sledvashtata sutrin si go zabravil ..