.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    абе живей си живота и недей да се мъчиш . Кат му дойде времето .А и няма нищо лошо в това да си играят с кукли , то да ти кажа честно едното не пречи на другото !

Цитирай Първоначално написано от cokaina_
    ХАххХАхХахАхАхахХахА 13годишен разгонен!!!
    Много ободряващо
    Сложил съм го в кавички Не, че ми се ебе Просто искам гадже. Под разгонен имам впредвид, че като видя някоя яка после сънувам как се гаджета, някой пъти се женим и такива работи А пък си харесах една от класа както казах обаче не стига, че си играе с куклички пък и незнам по какъв начин да й предложа Един от друг сме много далече. Тя е в Бояна, а аз в Панчарево Единственият начин е skype ама незнам как А под това, че си играе с кукли имам впредвид, че някак си въобще не мисли за момчета изобщо. Аз съм имал приятелка момиче с която играхме като малки по цял ден и т.н Сега тая стара "приятелка" дойде в класа и въобще не можеш да говориш с нея. Тия от нашия клас като видят няква блуза на момче на чина си я маат с два пръста и след това 30мин. чистят пръстите си и чина с мокри кърпички.

Град
    Nova Zagora
    ti si idiot 6tom vqrva6 4e tq igrae s kykli nie sega si tarsim gadeta i xybavi drexi of ti si golqm idiot ama karai
    {{}}

Цитирай Първоначално написано от LoV4Ety
    ti si idiot 6tom vqrva6 4e tq igrae s kykli nie sega si tarsim gadeta i xybavi drexi of ti si golqm idiot ama karai
    Нали я виждам в междучасието бе тъпо животно такова!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlackQuality

Я по-полека ... Нестига че си дребен , ама и невъзпитан. Ходи и ти си играй с коли / мотори... Нито ти е време за гадже , нито за нещо по-сериозно ... разгонен си бил лелел ...

На къде ли отива тъпия свят 13 годишни момиченца да ти се натискат , 13 годишни момчета да са разгонени , да пият ... леле аз все още не съм близвал ракия макар, че съм на 18 ( А и нямам желание..)

Цитирай Първоначално написано от class
    Цитирай Първоначално написано от BlackQuality

Я по-полека ... Нестига че си дребен , ама и невъзпитан. Ходи и ти си играй с коли / мотори... Нито ти е време за гадже , нито за нещо по-сериозно ... разгонен си бил лелел ...

На къде ли отива тъпия свят 13 годишни момиченца да ти се натискат , 13 годишни момчета да са разгонени , да пият ... леле аз все още не съм близвал ракия макар, че съм на 18 ( А и нямам желание..)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    blaa
    Цитирай Първоначално написано от hristowoww
    По-добре Зайо Байо отколкото цигари, алокохол и наркотици.
    ghqhqhqh a be vie na 13 godini bili li ste ? basi foruma v tiq godini 4-10 klas gospojite se hranat na maximum pravi se sichko zabraneno i se opitva ot sichko ot jivota za da se nauchish na kolkoto se moje poveche neshta i da se pouchish ot greshkite si da razberesh koe e normalno koe ne da ti e zabavno i etc .. 90 % ot momchetata i momichetata ( ne kazvam decata poneje sam 8klas ) ne slushat tehnite si i tfa koeto im govorqt nogo qsno che e zle da si igrae s kukli i etc tfa i prechi na sekfi neshta kato naprimer da xodish v rekite da se katerish po stroejite da kradesh plodove ot kashti i etc. xora osuznaite se ..

+ tfa nikoi nishto ne moje da ti kaje osven vashte da te nabiqt koeto na sledvashtata sutrin si go zabravil ..
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си