.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Moderated:Отношенията ви с родителите на гаджето.

HAIDE KAJETE

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 6 от Правилника!

Град
    Варна
    Ми много рядко се виждаме,ама иначе са добри особено с майка му се разбираме прекрасно!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

ami gore dolu po4ti da ne kaja vseki den se vijdame i to nee za kratko...da 4ukam na darvo prieli sa me mn radushno i nqmame problemi...ama te sa mnoo gotinki hora de...strashno veseli i zabavni

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Хах има ли значение ?
    Аз никога не съм го намирал за нужно да се имам каквото и да било отношение с родителите, пфф та да няма да се жена за момичето, че да и познавам родителите...
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Пловдив

Re: KAKVI SA OTNO6ENIQTA VI S RODITELITE NA GADJETATA VI

Бащите са проблемни

tutuuuu
    Guest
    oooooo mnogo dobri osobeno s bashta i...moje bi zashtoto piem ot vreme na vreme dokato maika i me misli za 4ovek bez budeshte

Еми на мойта приятелка майка и винаги ме гледа с 124 каратова усмифка имам чувството че ще ме изяде с нея баща и ме черпи биричка пием редовно общо взето добре не се оплаквам
    Не сам модератор но мисля че тази тема е към раздел любов ще е хубаво следващия пат там да пишеш тези неща.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Обожавам ги! Интелигентни, еродирани, забавни - истинско удоволствие е да си общуваш с тях!
    И те много си ме обичат, особено майка му - тя е майка на две момчета и май има нужда от малко женско присъствие. Като ме види, винаги ми се радва и си говорим поне по половин час.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Виждаме се сравнително рядко - само по празници или когато им отидем на гости. Иначе отношенията ни са нормални, държат се мило с мен. Гледам да не се сближаваме много, защото имам горчив опит от предишните си връзки и не е много хубаво да се намесват и роднините. Майка ми до такава степен беше свикнала с едно бивше гадже, че когато скъсахме, тя рева 2 дена за него...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Харесват ме, даже и бабата и дядото и те ме харесват.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не са се държали зле с мен. Но не сме близки. на здравей, здрасти и как си сме. Аз не ходя често у тях, когато те са там. баща му работи извън града и го виждам мноооооооооого рядко. А той с моите-става. баща ми никой няма да хареса, ама онзи ден моя дойде да ми закове едни дъски, да ми оправи компютъра и да ми сложи едни панти на гардероба. бащата е възхитен, ама не го хвали пред мен. Трябва от майка ми да разбера, че е доволен.

Мега фен Аватара на koalka
    Отношенията ми са добри, смея да кажа.Говорим си, не много, но все пак има диалог.Казва ме си здрасти, виждам ги честичко.

Guest
    ooo Da az samo za roditelite mu pitam...sy6tite prokletii sa kato nego..ako sym s nego i s tqx 6e se metna ot nekude toi mi stiga...

az ne poznavam negovite roditeli noo hodim ot skoro bqhme 1 sedmica kato si bqh v rusence i posle zaminah za tuk .. i sq 2 messeca nqma da se vidim ..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ami ba6ta mu mai edin pat mee vijdal, no nikav dr kontakt s nego ( pri tva ni e vidql mai se natiskame.... ) a maika mu mai neznae 4e sa6testvuvam a ne sme ot skoro zaedno, na6te go znqt smao na van6en vid,no vse o6te nikav kontakt i s tqh nqma ob6to vzeto taka sme si dobre ama mi se iska i da se zapoznaq s tehnite
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

В супер отношения сме. Приемам ги като мои втори родители, а те мен като своя дъщеря. Говорим си без притеснение на всякакви теми и се виждаме всеки ден минимум по веднъж.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си