.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    Цитирай Първоначално написано от пор
    на диска ще сложат и инструменталите... без певачката, което го прави задължителен за купуване.
    Нека тъмният господар те благослови, носителю на светли вести

поне такива слухове се носеха. дано са верни.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Абе ейййй хейтърии
    Анетка си се справя добре. Не като Таря, естествено, но се справя добре. Какво искахте вие, нещо гигамегаултра оунзорд поунзорд яко?
    Това са решили, това са избрали. Не избират за вас, избират за тях си, от тяхна гледна точка. И са щастливи, и всичко си върви както трябва.

Това е важното
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Какво искахте вие, нещо гигамегаултра оунзорд поунзорд яко?
    да, щото група от този ранг не може да е избере няква с приятно гласче, която на последния куплет на Amaranth, квичи като настъпано прасе.
    ако ни нямаше нас, "маловажните" фенове, както се разбира от твоя пост, нямаше да я има и групата... щото никой нямаше да си купува албумите, нито щеше да ходи по концертите им. сещаш ли се?
    вдигнали са си летвата на много високо и хората очакват да чуят нещо качествено, а не няква си там певачка.

Не че сте маловажни брее :P
    Група от този ранг може да си прави каквото иска. Която и да е група може да прави каквото си иска о.О Ако имам тех банд ъф тех дикейд с много фенове и т.н., пречи ли ми да си експериментирам както искам...
    Доста сте предубедени спрямо Анет според мен изчакайте поне още един албум, и тогава нека се говори
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

може да си прави каквото иска, ако свиреше само за удоволствие, тяхното е вече един вид бизнес и трябва поне малко да се съобразяват с хората... да не говорим, че е голямо осиране от един такъв глас, като на Тария, да минеш на някъв съвсем обикновен, дето се среща във всяка втора гаражна банда.
    между експериментиране и гавра има голяма разлика.
    аз не държа непременно на Тария, а на някое момиче, което може да "носи" такава група... в интерес на истината, като се замисля, повечето им песни в DPP бият на поп, което пак не им прави чест, така че може и добре да са я избрали Анет...

Ама е як поп с по-траш ориентирани рифовки Съвсем нетрудни рифове, да, но пък като се замислиш примерно китарите никога не са били силата найтуишовска.
    ОркестрО се вписва много добре в DPP , а това е огромна част от чара на найтуиш. Поп не поп, щом тр000 метАл като мен му се кефи, значи е добре направен :PPP

як е, ама вече става прекалено достъпен и всеки втори започва да им се кефи (за справка Nemo). Nightwish е само за отбраното общество.

е аз за какво те карам да ставаш фолкърка, знаеш ли колко малко отбрани фенове сме! :PPPP

аз за тва и не искам, щото фолкърската обстановка е прекалено интимна... тъй като сте малко.

не искаш да си интимна с нааааааас ;(

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Не че сте маловажни брее
    Група от този ранг може да си прави каквото иска. Която и да е група може да прави каквото си иска о.О Ако имам тех банд ъф тех дикейд с много фенове и т.н., пречи ли ми да си експериментирам както искам...
    Ми не.Една група, колкото и да е велика, колкото и да си пази собствения стил, трябва да се съобразява с очакванията на феновете.Или поне да не се е*ава с тях

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    остави творците да творят и не ги затваряй в рамките на собствените си очаквания...
    Братче, когато един творец остава неразбран, то съжалявам, но няма полза от него ...

Това е доста чалгарско изказване...

и по-тази логика не трябва да съществуват групи като Пинк флойд, които са били доста неразбрани навремето
    край, мъртъв си (майтап де)
    На Пинк Флойд евалата им от мене, напоследък даже се зарибявам по тях, но предпочитам когато някой(ако ще най-великия поет или музикант на всички времена да е) има да ми каже нещо, да дава направо ... Не че това дали именно аз го разбирам или не, е мерило за стойността му, но тука вече опираме до лични мнения(много го мразя тоя израз,ей )Много рядко бих оценила нещо, което не мога да разбера(друг е въпроса колко ме мързи или не ми се занимава да се замисля )

Kuolema Takee Taitelijan, Devil and the deep dark ocean, The kinslayer, Dark chest of wonders, Elvenpath, Fantasmic...
    Общо взето всичко. Няма песен на Найтуиш, която да не ми е харесала.

Изкуството се чувства, а не се разбира...

не може да хванеш една песен, картина или книга и да я разделиш на съставни части и в тях да откриеш магията... Трябва да го почувстваш, а разбирането идва с докосването до сърцето ти...
    Относно чувствата и разбирането - тука вече си е до човека, специално при мене не може нещо да се докосне до сърцето ми, ако не го разбирам, нещата трябва да вървят успоредно.

Но не разбирайки нещо- не означава, че не струва
    - преди малко написах
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    Не че това дали именно аз го разбирам или не, е мерило за стойността му
    Тук мислим по еднакъв начин

но да се правят изказвания, че трябва да задоволят очакванията на феновете...
    ужас...
    Да се задоволят до една степен.Няма нищо лошо една група да прави експерименти, но усети ли,че се проваля, е време да се спре с тях И тук нямам предвид Найтуиш в конкретния случай, така че можем да се спрем с флууда за тая вечер(:

Keep the good feelings

Ever Dream mn qka

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

exploitedteen, чети преди да пишеш, щото никъде не съм казвала, че искам да станат комерсиална група. о.О

логично е, когато една банда е толкова добра, хората, които я харесват, да очакват нещо велико във всеки следващ албум. няма значение дали става въпрос за Nightwish или някой друг.
    групата се раздели с един от основните елементи, който ги направи това, което са - гласът на вокалистката. такива гласчета, като на новата, има под дърво и камък... дори и аз мога да изпея някои песни. смятай за кво иде реч. и точно това, че "твориха" каквото им дойде на сърцето, сега ще ги превърне просто в адски добра група, която започва да се принизява малко по малко... и да става по-лесно смилаема от разни хора, дето (цитирам) - "не можех да понасям виенето на старата кранта, с тази звучат много по-сладко."
    аз преди си мислех, че този, който пише песните е най-важен, ама май се оказва, че не е така.

за да не се получи неразбиране (отново), искам да кажа, че групата е брилянтна в музикално отношение, въпреки че е доста олекотена... добре си е. проблемът идва от певачката.

мисля, че изпуснах връзката... не разбирам.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    Nemo

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ^ти други знаеш ли изобщо?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Слийпинг сън рулз

Цитирай Първоначално написано от Магесник
    Sacrament Of Wilderness!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    =D> а така тази е много хубава! иначе....

sleeping sun
    dark chest of wonders
    kinslayer
    angels fall first
    forever yours
    dead boys poem

в новият албум ме дразни малко, че отново има повече оркестрална музика, отколкото пюр метъл. ако Туомас толкова много иска да си прави саундтраци за филми, може и сам да се справи, няма нужда да просне няква песен от 13 мин., която да е разделена на части... при това безумно неподхождащи си една с друга. да не говорим колко претруфено звучи... всяка част от The Poet And The Pendulum е изключителна сама за себе си, амааа да си имаме уважението.
    Туомас много отдавна си каза, че му е по-лесно да прави саундтраков тип песни, отколкото кратки, което би трябвало да те е навело на мисълта, че той ще си прави такива песни. Имаш даже няколко примера досега - Beauty Of The Beast, Ghost Love Score, евентуално Creek Mary's Blood и вече The Poet And The Pendulum. Последната е невероятна и ИМА връзка между отделните части.

Sahara (абсокютен култ! нещо като версия на The Siren, ама писана за новата коза)
    The Siren не е писана за Таря и по дяволите пиши и името правилно! Таря, а не Тария.

относно певачката - зле като цяло, в някои песни квичи като свиня, но има и силни моменти... просто й е много слабо гласчето за нещо толкова епично.
    Да знаеш за думата "уважение"? Моля те не обиждай хора, които не познаваш.

друга хубава песен от новите им е While Your Lips Are Still Red. ле-ле, разрева ме... Туомас е абсолютен гений, възхищавам му се, честно.
    Песента не е на Nightwish, а просто е написана от Туомас и Марко и Юка участват.

Цитирай Първоначално написано от nop
    може да си прави каквото иска, ако свиреше само за удоволствие, тяхното е вече един вид бизнес и трябва поне малко да се съобразяват с хората... да не говорим, че е голямо осиране от един такъв глас, като на Тария, да минеш на някъв съвсем обикновен, дето се среща във всяка втора гаражна банда.
    Един творец никога не се съобразява с това, което хората искат от него. И след като са избрали Анет, значи има защо.

я пак? връзка между отделните части няма никва. това е най-слабата песен с такова времетраене (изключваме първата част), която Туомас е правил някога. особено има един момент, в който съединаването на отделните песни не се изразява в нищо друго освен някакъв скучноват инструментал, който не може да се запомни с нищо.
    факт.

Tarja, драги мой, се чете Тария на финландски, за жалост сайтът, в който можеше да се чуе произнасянето, не работи за момента. ако малко се заслушаш, ще чуеш, че пеенето в края на The Siren, много наподобява пеенето в края на Sahara. аз разбирам двете песни като някаква противоположност... водата и пустинята.

между уважение и бездарност разликата е доста голяма. против жената нямам нищо, връщам си думите за нея, ок, но тя няма място с този поп глас в група като Nightwish. ще си позволя да цитирам по памет какво бяха писали в един вестник тея дни - с Анет, която има съвсем обикновени и недостатъчни гласови данни, групата звучи делнично. ще го отречеш ли?

добре, While Your Lips... не е изцяло на Nightwish, но вътре участват трима, което е по-голямата част от групата.

мисля, че някои хора определено отказват да разберат какво искам да кажа... творецът, колкото и да е голям, не може да прави компромиси с някои неща. ушеизвадно е, че новата певачка, както пиша за 84523948 път, не може да се справи с това. но, след като искат да звучат поп, прав им път, но да престанат да се пишат за метъл и Туомас да обеснява колко били прогресив, хард и не знам си кво в DPP.
    сигурно те интересува, ако не си го видял - http://www.metal-world.info/nightwishint.htm

Вили, ще те разочаровам, но нямам намерение да се карам с faster_pr и да те забавлявам с "ответния си удар". намери си занимавка, а не чакай форумни сцени.
    ние... дискутираме без лоши чувства.

Tarja, драги мой, се чете Тария на финландски, за жалост сайтът, в който можеше да се чуе произнасянето, не работи за момента. ако малко се заслушаш, ще чуеш, че пеенето в края на The Siren, много наподобява пеенето в края на Sahara. аз разбирам двете песни като някаква противоположност... водата и пустинята.
    Не казах дали песните си приличат, а казах че The Siren не е писана за Таря.
    И името се произнася Таря

Казах само да не я обиждаш, не казах дали може или не може да пее.

добре, While Your Lips... не е изцяло на Nightwish, но вътре участват трима, което е по-голямата част от групата.
    но не е тяхна

И къде видя да споменавам нещо за стила на бандата?

И ако се доверяваш на метъл-уърлд ...

П.С.: замалко да забравя ... казваш, че няма връзка, а занимавала ли си се с музика достатъчно дълго за да разбереш как се правят връзките и как се разбира дали има такива

аз пък, долкото знам, Туомас се съобразява и с гласът на певицата. не един път е казвал, че доста време мисли как да бъде изпята една песен, къде се поема дъх и т.н. да не говорим, че Анет има проблеми с изпълнението на The Siren... не е писана за гласа на Тария, ок.

ти прочети интервюто и не ми казвай дали да не се или да се доверявам на метъл уърлд. имам причини да го правя, познавайки някои от хората, които пишат там... въпреки че не ги харесвам повечето, разбират си от работата.

да, занимавала съм се с музика 5-6 години, свирех на пиано, с пеене също. и не е задължително да знам... не е до знание, а до чувстване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си