.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Теа
    Guest

тест за бременност

Искам да ви попитам нещо, ако някои може да помогне. Правих си тест за бременност 10 дена след половия акт. Направих го в 4 часа сутринта, рпосто не можех да изтрая да стане по-късничко, а нали трябва да се прави рано сутрин. Проблема ми е, че на тоя тест( лентичка е) няма упътване колко дена след акта се прави. Може ли да се разчита на него? Резултатът беше отрицателен! Моля за отговори! Благодаря ви

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    pravi se sled 5 dena nqma zna4enie kakuv ti e testa osven ako ne e za ovulaciq
    NE SI BREMENNA
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

5-6 dena
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Най-малко 10. направи си друг 48 часа след първия за по-сигурно! :P

По принцип седмица след акта. За по-сигурно направи си още един 48 часа след първия.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Ами според мене тестът си е напълно достоверен, щом има поне 7 дена от акта. Не се тревожи, няма смисъл.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    10 дена е добре. Няма нужда от нов, щом този е отрицателен.
    Впрочем на коя фирма беше? Само питам, не че има значение, няма за какво да се тревожиш.

Теа
    Guest
    Здравейте отново! Днес си направих нов тест- Shure Check- беше отрицателен. Това се пада 12 ден след половия акт. Притеснявам се, че за него се казва да се прави на 14-ия ден. Кажете ми, мога ли да вярвам на тези два теста?

Guest
    Вярвай.Аз така два пъти се прецепвам и давам по 13-14 лв за тия тестове.През ден си правех по едно време.Това са съвременни тестове.Няма как просто да не отчитат вярно.Още повече ти си си напрвала 2...Спокс.Не си бременна

Guest
    мерси за отговора ами значи, аз не че се съмнявам в коректността на тестовете, а просто се съмнявам да не би да ги правя твърде рано... дано всичко да е наред и още веднъй- благодаря, че дадохте мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си