.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: s epilator4eto...

Guest

s epilator4eto...

kogato si mahata kosmite s epilator stavat li po tvardi,grubi i 4erni ,iztanqvat i izsvetlqvat ili ne im se promenq vida

това,което си казала става със бръсначка
    с епилатор уредяват

Град
    Plovdiv
    Licho pri men ne se promenixa s nishto kosamchetata.No sled epilaciqta ostaxa malki zacherveni tichki,no spoko bilo normalno!

Повече от фен
    епилатора е нещо средното м/у бръснача и кола маската, по добре кола-маска от епилатор и по-добре епилатор от бръснене епилаторчето е пъти по зле от кола маската , но все пак винаги е под ръка . Иначе косъмчетата не стават кой знае колко груби(но се променят), но от кола маската оредяват далеч повече и не растат твърди и подкожно .

точно така става както каза Just_Be
    =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

FuCk_IT
    Guest
    mi pri men ne sa se promenili no ostavat malki 4erveni to4ici no tova iz4ezva 30 min(gore-dolu) sled epilaciqta

ponqkoga kosmite po4vat da rastat pod kojata obrazuvat se malki pap4ici no pak ne se zabelqzvat i ne uredqvat samo s kola maskata moje6 da postigne6 takav efekt

Цитирай Първоначално написано от FuCk_IT
    mi pri men ne sa se promenili no ostavat malki 4erveni to4ici no tova iz4ezva 30 min(gore-dolu) sled epilaciqta
    и това е така остават малки черни точки ако не ги махаш хубаво =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ако го ползваш често ше оредеят косъмчетата поне при мене така стана, ама неможе отведнъж, а въпросните червени точици изчезват след няколко часа, намазвам си краката с лосион и стават супеу

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Guest
    абе на мене тия червени точки не ми се махат със седмици. и като тръгнат да растат или са подкожни или спират да растат точно преди да пробият последния пласт от кожата и седят като черни точици в червените и е мн гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си