.

Виж резултатите на анкетата: Gadni li sa hubavite mom4eta?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

4 12,50%
  • vinagi

1 3,13%
  • ne

3 9,38%
  • samo v nqkoi slu4ai

24 75,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Za6to ne men???

Za6to ne men???

Edin leten den se zapoznah s edno mom4e i mnooo go haresah no i priqtelkata mi sa6to.I sled tova zapo4naha problemite.Toi se vliubi v neq.Dori i predloji da tragnat no nqkolko dni predi tova tq sre6na nastoq6toto si gadje i mu otkaza.I sega kogato q vidi o4ite mu greivat ot radost.Kakvo da napravq za da go spe4elq??

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Pravi mu mili ochichki,usmihvai se...i vse pak neznam ima li smisyl sled kato ne haresva teb,a priqtelkata ti.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен няма смисъл да се опитваш, все пак той нея харесва и явно още въздиша по нея.Откажи се и го забрави.Така само се нараняваш като виждаш, че той иска друга.

Ако наистина е влюбен в нея, не мисля че имаш шанс.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен няма как да го спечелиш след като той е влюбен в приятелката ти.По-добре го забрави,защото иначе само ще страдаш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ami to min a godina ot togava

Няма значение, че е минала година, това не пречи да въздиша по нея, както в началото.

ami ne sam sigurna 4e q haresva tolkoz kolkoto predi za6toto toi si ima6e priqtelka no samo za 2 sedmici

Ми говори с него и го питай как седят нещата.Дано бъде откровен.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Pravi mu mili ochichki,usmihvai se...i vse pak neznam ima li smisyl sled kato ne haresva teb,a priqtelkata ti.
    Егати съвета... мили очички Бъди себе си, ако не те харесва такава, каквато си - майната му , не си струва! Аз пък мисля, че имаш шанс просто трябва да му покажеш колко си прекрасна (без да се правиш на нещо, което не си). Покажи му, че ти си не по-малко хубава, умна, забавна... дай му да разбере, че изпитваш нещо към него, че те интересува

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

ami predi malko me vidq i kaza 4e sam sldka s poli4kata s koqto bah.tova nqkakav znak li

еми знак е че би те момачкал малко. Дори и ако сипе такива неща наляво и надясно постояно пак би те поплескал.

ПС може да бъде твой и чрез онанизъм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си