Пфф ... историята ми е дълга и от чудене какво да правя си помислих да пусна една тема тук и да видя какво ще ми кажете вие ... значи имам регистрация в един сайт за запознанства, моя приятел също има ... и един ден ми пише едно момиче, обаче аз не я приемам така ... смисъл не я зарибявам ... в същото време тя си писа с моя приятел и дори се срещнаха на кафе, обаче друга подробност е, че моя приятел си има сериозно гадже от 3 години и ей така излезе на кафе с въпросното момиче ... разбрах, че го е целунала там и много го е харесала ... обаче тя продължи да си пише с мен, защото харесваше и мен ... аз като разбрах, че ходи с него и ми стана леко неудобно и гадно, защото аз я бях харесал също. Оказа се, че тя има някакъв друг "бивш" и искала да му напише sms, че и липсва по някакъв начин, но го пратила на моя приятел и той и се разсърди и не и вдигаше телефона и въобще нищо, но ние с нея започнахме да си пишем и просто много ми харесва ... влюбих се в нея и ужасно много се привързах към същноста и ... определихме си среща малко по-късно и се видяхме и още от първия път се целунахме ... и така няколко дни беше страшно хубаво ... тя обаче не можеше да забрави моя приятел и ми каза, че още го обича ... сърдих и се известно време, защото аз така я обичам, а тя постоянно ме наранява ... и тя ми каза, че ще го забрави, но после разбрах, че отново му пише съобщения в сайта за запознанствата ... и то от типа "не мога да те забравя - обичам те" - но обяснено по-много по-силен начин и така ... и аз щях да скъсам с нея, но тя просто много държи и на мен ... страшно много бих казал ... казва ми, че просто съм бил "идеален" за нея ... и и е много приятно с мен ... наистина ме обича и си личи ... сега след последния ми проблем с нея, когато му беше писала ... аз го направих на голям проблем и за малко да скъсаме ... но ето, че не сме ... тя ми се обаждаше, но аз не вдигах телефона, и когато ми писна го вдигнах и я питах защо така ми звъни и тя искаше последен шанс и аз и го дадох с доста заобикалки - тя ми каза, че ще се опита да забрави този моя приятел ... и сега сме на този период с нея ... тя де - опитва се да го забрави ... и не мисля, че е с мен просто ей така ... наистина ме обича и много е привързана. Съжалявам ако съм ви отегчил с нещо ... просто трябваше да го напиша това ... улекна ми като, че ли ... ако някой иска да каже нещо по въпроса нека го направи ...