.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    miss_planeta_sexy
    Guest

Moderated:Искам среща, но вече съм отказвала не една

imam sledniq problem ili po skoro i az ne znam kvo e.......................
    predi okolo godina malko pomalko... ot edna fr-ka vidqh na balon4eto v skype-a i edin nick na edno mom4e nali addnah go na ebavka ili po skoro e taka za momenta. sled tva go bloknah za okolo nqma i polovin den mai. i ve4erta pak go dobavih.. i ot togava si lafihme vseki den i to nali na vsqkvi temi....a typoto e 4e sme si pisali tolkova mnogo vreme s nego i toi neprekusnato aide da se vidime aide aide oba4e az sam malko smotana s glavno S i vinagi kazvah mi moje da a dobre i vse otklonqvah temata.. typoto e 4e NE sam ZA 4at sre6tite super mnogo protiv sam a ne znam kvo mi stana onzi put 4e go add.. predi okolo mesecnego go nqma6e tam be6e nqkude zaminal i mene po4ti me nqma.sega mn iskam da se vidime ama ne znam kak da mu go kaja a pak i me e sram kolkoto i da e typo 4e ne go gledam v o4ite vs mi kazvat kvo ti puka nali ne go gleda6 ama ne sam takav 4ovek ne znam kak da mu go kaja sram me e koeto e dosta netipi4no za men. moje bi ot tva 4e sam spodelqla mn li4ni ne6ta bez da
    iskam i posle kato se zamislq si vikam ohh za kvo go napravih ne tr ne6to vytre6no me kara6e o6te kogato go bloknah bez da ima pri4ina. toi sa6to mi e iskal nekvi saveti daje be6e trygnal s nqkva i me pita6e kak kvo 6to.. sega ni6to ne znam po4ti vsmisal pi6e mi super rqdko i to nekvi mnogo stranni i zaka4livi ne6ta ot koito az onemqvam :O .............. a na tazi fr-ka ot koqto vzeh skype-a mu ne moga da i imam doverie 6toto ne se pz mnogo dobre a pak i toi znae 4e az se pz s neq i 6te e tupo 4rez neq kato znam kva e 6matka.... ne znam kvo mi stava mislq si za nego non stop a ne iskam da go pravq kazvam si ne tr da mislq za nego ne biva ama....
    kvo mi stava??????????????????!!!!!!!!!!!!!

nqkoi da help pls kak da stane mislq si 4e ne go haresvam a v su6tnost i az ne znam kvo mi stava

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Ти фред ли си с главата

По темата:
    Ми кво да те е срам ваобще не използвай приятелката си кажиму , че искаш да се видите и тва е ба ти кво му е толкоз трудното
    Обновения форум Teenproblem.com

Еее, не е чак толкова трудно. Просто някой път, докато си пишете му предложи да се видите за по едно кафе.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Защо трябва да те е срам ? Начините на запознанства се увеличават - нека увеличим и запознанствата аз колкото гаджета съм имал винаги от нет-а, същото е уговаряте си среща и готово - отивате някъде на самотно място и си говорите ... и на някое кафе също става, но там не е чак толкова спокойно ...

Град
    Sofia
    Защо си толкова неуверена в себе си? Не трябва така Клиширано е, но как очакваш някой да те хареса, като самата ти не се харесваш. А иначе какво толкова - просто питаш, няма какво да му мислиш, особено щом е настоявал да се видите. Смело

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

miss_planea_sexy
    Guest
    mi ne e to4no taka sram me e ot tva 4e sam si spodelqla s nego mnogo li4ni ne6ta i ne znam kak da go pogledna v o4ite.... a pak i mislq 4e tazi moq "fr" nqma mn dobro mnenie za mene ne 4e az imam za neq i mislq 4e tq mu e kazala sth za men.sega mnogo rqdko si pi6eme ne go po4ti go nqma a pak i az sam vse nasam natam... ne znam za kvo da si govorime vaob6te. sig nad 1 milion puti me e pital kude mi e daskaloto i daje nqkolko puti go e tyrsil pak ne go namerili tn. a dr koeto e be6e trugnal s edna tam.... oh ne znam mai sam luda a ?

Guest
    ??????????????????????????????

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от miss_planea_sexy
    mi ne e to4no taka sram me e ot tva 4e sam si spodelqla s nego mnogo li4ni ne6ta i ne znam kak da go pogledna v o4ite.... a pak i mislq 4e tazi moq "fr" nqma mn dobro mnenie za mene ne 4e az imam za neq i mislq 4e tq mu e kazala sth za men.sega mnogo rqdko si pi6eme ne go po4ti go nqma a pak i az sam vse nasam natam... ne znam za kvo da si govorime vaob6te. sig nad 1 milion puti me e pital kude mi e daskaloto i daje nqkolko puti go e tyrsil pak ne go namerili tn. a dr koeto e be6e trugnal s edna tam.... oh ne znam mai sam luda a ?
    Спокойно не си луда, но си се вманиачила. Давай по-спокойно, пробвай се пък да става , каквото ще. Все пак нищо кой знае колко лошо няма да стане, ако те отблъсне. А че твоята "приятелка" говори лошо за теб - ако ти наистина си готина, бързо ще му покажеш, че това са измислици.

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си