- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене на краката...
ми незнам и аз си ги бръсна от доста време и кожата ми е винаги гладка без пъпчици![]()
На някой космите са им тънки и редки..и кожата остава гладка при бръснене, на други са дебели и гъсти и се разраняват и сгъстяват! Аз съм от вторите и най-интересното е, че само на краката са ми така! направо съм се хвана в чудо... на нищо не приличат!
А иначе до авторката... купи си някакъв крем с лайка... има едни български кремчета за лице 1 и нещо струват. в бели големи кутиики със жълто отстрани! След епилация си намазваш краката с него и отока и зачервяването изчезват бързо... Ако не намериш точно този крем може да използваш и комбиниран с лайка и невен например...
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Ами и аз съм на 15 и всичките ми приятелки се мъчат с разни епилатори и ленти...пробвала съм ги всички и не махат хубаво космите..всичките ми приятелки дет ползват епилатори и т.н ме питат как така са ми толкова гладки краката и ми се чудят и се вайкатПървоначално написано от Магистрала
а аз просто си ги бръсна...после не излизат гадни и черни!Чесно!имам епилатор за 100 лв ма нв го ползвам!пробвай....пък ако стане зле после може с епилатора да оправиш нещата \
/
По-добре ги обръсни,отколкото да седиш така...блах
epilatora mu e maikata macko![]()
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
Не ги бръсни.Опитай с епилатор или кола маска! Може да идеш направо и на козметик :П
С кола маска е най-добре - поне за мен,де
mchii az za pyrvi pyt sas samobrysnachkata beshe i ne pochnaha i ne sa pochnali da rastat cherni i kydravi(po princip sa rusi)Ne vijdam kyf e problema da si gi obysnesh samo vnimavai da ne se porejesh che az kat sa brysnah za vtori-treti pyt tei sa reznah..hahahah(btw sas epilator e super bolezneno pyrviq pyt ii kakto sa ti dylgichkii i ne si gi mahala nikogaaa...acki sha boli
)
стига разтягахте лукумитемата и без това е стара!