.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    Varna
    ми незнам и аз си ги бръсна от доста време и кожата ми е винаги гладка без пъпчици

На някой космите са им тънки и редки..и кожата остава гладка при бръснене, на други са дебели и гъсти и се разраняват и сгъстяват! Аз съм от вторите и най-интересното е, че само на краката са ми така! направо съм се хвана в чудо... на нищо не приличат!

А иначе до авторката... купи си някакъв крем с лайка... има едни български кремчета за лице 1 и нещо струват. в бели големи кутиики със жълто отстрани! След епилация си намазваш краката с него и отока и зачервяването изчезват бързо... Ако не намериш точно този крем може да използваш и комбиниран с лайка и невен например...

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Guest

Re: Бръснене на краката...

Цитирай Първоначално написано от Магистрала
    Значи на 15 съм,но още не съм си бръснала краката.Имам и дълги,и по-къси косми.Но ме е страх да ги бръсна,защото някои мои приятелки са в краката като мен и са решили да се обръснат.Обаче след ден космите се увеличи,станали тъмно черни,доста къдрави и гъсти,абе като амазонска джунгла + множество червени пъпки.Та аз да ги бръсна ли или да изкачам още малко,за да станат по-големи

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    Ами и аз съм на 15 и всичките ми приятелки се мъчат с разни епилатори и ленти...пробвала съм ги всички и не махат хубаво космите..всичките ми приятелки дет ползват епилатори и т.н ме питат как така са ми толкова гладки краката и ми се чудят и се вайкат а аз просто си ги бръсна...после не излизат гадни и черни!Чесно!имам епилатор за 100 лв ма нв го ползвам!пробвай....пък ако стане зле после може с епилатора да оправиш нещата \/

По-добре ги обръсни,отколкото да седиш така...блах

Град
    някъде там..
    epilatora mu e maikata macko
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Фен
    Град
    България
    Не ги бръсни.Опитай с епилатор или кола маска! Може да идеш направо и на козметик :П

Голям фен
    Град
    botevgrad
    С кола маска е най-добре - поне за мен,де

Guest
    mchii az za pyrvi pyt sas samobrysnachkata beshe i ne pochnaha i ne sa pochnali da rastat cherni i kydravi(po princip sa rusi)Ne vijdam kyf e problema da si gi obysnesh samo vnimavai da ne se porejesh che az kat sa brysnah za vtori-treti pyt tei sa reznah..hahahah (btw sas epilator e super bolezneno pyrviq pyt ii kakto sa ti dylgichkii i ne si gi mahala nikogaaa...acki sha boli)

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    С кола маска е най-добре - поне за мен,де
    +1

стига разтягахте лукуми темата и без това е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си