.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    wapros4o
    Guest

Въпрос относно: момче с 2 обици и обезкосмяване :)

Здравейте на 15 години сам имам обица на лявото ухо, мислите ли че е педалско момче с 2 обици?
    Ииииииииии за обезкосмяването на краката ме интересува

Голям фен
    ami za pedalsko ne e .Az ne vijdam ni6to pedalsko v tova da si s obeci ako ti hodi e mnogo qko,a otnosno obezkosmqvaneto-kakvo po-dobre ot tova da podyrja6 higiena
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Педалско не е, но не на всеки стои добре. За краката и обезкосмяването им - аз лично мразя косми и предпочитам да няма.

Guest

Re: Въпрос относно: момче с 2 обици и обезкосмяване :)

Цитирай Първоначално написано от wapros4o
    Здравейте на 15 години сам имам обица на лявото ухо, мислите ли че е педалско момче с 2 обици?
    Значи ако някой си мисли, че е педалско, ти няма да си обезкосмиш краката...
    Хора повлиани от чуждо мнение....

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...

Re: Въпрос относно: момче с 2 обици и обезкосмяване :)

Цитирай Първоначално написано от wapros4o
    Мен по принцип момчета с обици не ми харесват, но това си е лчино мнение. Не е педалско , просто трябва да ти стоят добре.

За краката няма нищо лошо да нямаш косми ... дори е по-добре
    I'll be all you need and more ...

Каквито и да е обици с камъчета,плейбойчета и т.н. са грозни.За педалско-не знам...зависи и от лицето ти.
    По-добре си махни космите по краката...а и си на 15

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    ami za pedalsko ne e .Az ne vijdam ni6to pedalsko v tova da si s obeci ako ti hodi e mnogo qko,a otnosno obezkosmqvaneto-kakvo po-dobre ot tova da podyrja6 higiena
    Напълно съм съгласна!

wapros4o
    Guest
    mersi za suvetite 4ao 4ao

§
    Guest
    За обеците не е педалско. Но за обескосмяването ...хахахах...просто като видя момче с епилирани крака си умирам от смях. Много е смешно...напоследък значенията на думите момче и мъж за забравани ...и по дяволите, това че момче има косми на краката не е липса на хигиена ..разберето го ..по вашата логика хайде си отрежете косите за да пазите хигиена ...напоследък момичетата имат мн извратено мислене за визията на 1но момче ..се тая ..със здраве

§
    Guest
    За обеците не е педалско. Но за обескосмяването ...хахахах...просто като видя момче с епилирани крака си умирам от смях. Много е смешно...напоследък значенията на думите момче и мъж за забравани ...и по дяволите, това че момче има косми на краката не е липса на хигиена ..разберето го ..по вашата логика хайде си отрежете косите за да пазите хигиена ...напоследък момичетата имат мн извратено мислене за визията на 1но момче ..се тая ..със здраве

ne bih kazala 4e e pedalsko da si s dve obeci, no men ne mi haresvat takiva mom4eta. po-qko e ako si sloji6 vtorata na sa6toto uho, a za obeskosmqvaneto - pove4eto momi4etata ne ponasqt kosmati maje

съгласна съм с IceCold{Frozen`Heart} =D>

Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    И аз мисля че с косми по краката е гнусно, но в никакъв случай не е по хигиенично!!
    Impossible is Nothing...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си