.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: uhh glavata mi

Guest

uhh glavata mi

mn puti pravq sex s priqtelq si no toi udrq glavata mi v ramkata na legloto i strashno me boli kvo da napravq

Guest
    Хах, помоли го да се преместите?

И при мен са се случвали такива неща, само че бях на мястото на момчето и много се тревожех за приятелката ми, ама тя постоянно ми викаше "Не ме интересува!" Аз сложа възглавница, тя я махне, аз я подпра с ръка тя я махне...

П.п. Диван с меки облегалки, възглавници?

kaji my da e po-vnimatelen
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    Село.София
    Подложи си дунапрен на рамката като те удря да не те боли...
    и спрете с тия тъпи теми базик..
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Xax i az mn 4esto si udrqm glavata samo 4e v stenata i e dosta nepriqtno ... slojete edna vyzglavni4ka ili nqkakva zavivka vse pak ste dvoika i toi 6te te razbere... sexa e udovolstvie a ne systezanie "koi kolko cicini shte ima po glavata"
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Не е никак трудно да му кажеш да е по-внимателен. Сменете позата или поставете нещо, възглавничка например.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Премстетесе една идея надолу и няма да ти се удря главата. не е много трудно Иначе мен ме кефи

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Премстетесе една идея надолу и няма да ти се удря главата. не е много трудно Иначе мен ме кефи
    И след 5 минути вършене на работата се оказва, че пак са стъгнали до стената Лично изтествано, по-добре с възглавница!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Ами...има възглавници бе...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина му кажи да се преместите.Той няма как да знае, така че не е зле да му споделиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си