- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- uhh glavata mi
mn puti pravq sex s priqtelq si no toi udrq glavata mi v ramkata na legloto i strashno me boli kvo da napravq
Хах, помоли го да се преместите?
И при мен са се случвали такива неща, само че бях на мястото на момчето и много се тревожех за приятелката ми, ама тя постоянно ми викаше "Не ме интересува!"Аз сложа възглавница, тя я махне, аз я подпра с ръка тя я махне...
П.п. Диван с меки облегалки, възглавници?
kaji my da e po-vnimatelen
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Подложи си дунапрен на рамката като те удря да не те боли...
и спрете с тия тъпи теми базик..
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Xax i az mn 4esto si udrqm glavata samo 4e v stenata i e dosta nepriqtno ... slojete edna vyzglavni4ka ili nqkakva zavivka vse pak ste dvoika i toi 6te te razbere... sexa e udovolstvie a ne systezanie "koi kolko cicini shte ima po glavata"![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Не е никак трудно да му кажеш да е по-внимателен. Сменете позата или поставете нещо, възглавничка например.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Премстетесе една идея надолу и няма да ти се удря главата. не е много трудноИначе мен ме кефи
![]()
И след 5 минути вършене на работата се оказва, че пак са стъгнали до стенатаПървоначално написано от shadow4e
Лично изтествано, по-добре с възглавница!
![]()
Наистина му кажи да се преместите.Той няма как да знае, така че не е зле да му споделиш.