- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята странна приятелка...
Хм...абе неска се зачудих над нещо...имам една приятелка,която е много странен човек,та иска ми се да чуя мнението за подобен тип момиче. та:
тя е спортистка,с много стегнато тяло,в лицето е чаровна,с някак си наивни и мили черти. като характер е много дива.пред останалите хора не се оставя да я нагрубяват,унижават,посяга т... дори често се случва тя да стига до физическа или словестна саморазправа за да се защити. много силен човек изглежда,обаче доколкото я познавам е много нежна и мила,стига да й спечелиш доверието(което е много трудно) ,голяма веселячка е понякога,танцува божествено,няма равна... пуска интересни лафчета... но много ама много трудно можеш да достигнеш до съшността й и тя да ти позволи да я доближиш...общо взето адски труден човек е![]()
та момчета какво мислите за подобен тип момичета? занимава ли ви се с такива,струва ли си? или си търсите все по леснички?![]()
Според мен точно с това би станала интересна на едно момче.С загадъчността си, че човек трудно печели доверието й.Но не е за момче, което я харесва много малко, защото може да се уплаши и да се откаже.
Само едно момче с истински чувства и със силни при това, би могло да има търпението, както казваш, ако е трудна.Поне така мисля аз.
Че за какво ти е по-лесна ? Това е мн интересен въпрос, но според мен това момиче си струва да го познаваш ... смисъл такъв - за какво ти е някаква лигла или ky*ва дето ще те остави заради първия срещнат "playboy" ... както каза - доверието и се печели трудно, но веднъж спечелиш ли го си го имаш и само трябва да внимаваш да не го изгубиш, което отново не е лесно ... но кой е каззал,че трябва да е лесно![]()
еми малко са момчетата, които ще имат търпението... дано да има и такива и едно да дойде и към мен, щото ми писна от тъпнара, които един свестен разговор дори не могат да проведат.
Такива момичета са мног по-интересни на момчетата. Много малко обаче са тези, които могат да издържат такъв характер. Има такива, които биха я оценили. Има обаче и момчета, които гледат да си хванат лесно момиче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
[quote="~ShaDoW~"]Хм...абе неска се зачудих над нещо...имам една приятелка,която е много странен човек,та иска ми се да чуя мнението за подобен тип момиче. та:
тя е спортистка,с много стегнато тяло,в лицето е чаровна,с някак си наивни и мили черти. като характер е много дива.пред останалите хора не се оставя да я нагрубяват,унижават,посяга т... дори често се случва тя да стига до физическа или словестна саморазправа за да се защити. много силен човек изглежда,обаче доколкото я познавам е много нежна и мила,стига да й спечелиш доверието(което е много трудно) ,голяма веселячка е понякога,танцува божествено,няма равна... пуска интересни лафчета... но много ама много трудно можеш да достигнеш до съшността й и тя да ти позволи да я доближиш...общо взето адски труден човек е![]()
se edno opisa mem![]()
Малииии ~ShaDoW~ да не би да се познаваме защото ме описваш с много голама точност![]()
А по темата рядко се намира момче което да успее да ме изтрае и почне ли да ме нагрубява унижава или нещо от сорта получава моментален БАН![]()
примерче ще ви дам най-дългата ми връзка е 2 месеца
Първоначално написано от ~ShaDoW~
изцяло мой тип моми4е е тя...![]()
аз мисля че е зодия рак !
imam sa6tata priqtelka, i interesa kam neq e mn golqm.nz 6to ama mom4etata obi4at takiva nahakani macki
Първоначално написано от ™G-Baby™
imam sa6tata priqtelka, i interesa kam neq e mn golqm.nz 6to ama mom4etata obi4at takiva nahakani macki
Първоначално написано от ™G-Baby™
Tova momi4e spored opisanieto ti znae kak da si otstoqva poziciqta i kak da se spravq s trudnostite.I kakto ti kaza znae kak da se zabavlqva koeto e nai-vajno. Kolkoto po-zagadu4na i trudna, tolkova po interesno!I da m/u drugoto golqma 4ast ot tova, koeto opisa go ima i v moq harakter
)
Mnenieto mi e napulno polojitelno za podobno momiche.![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
ami vij az sam sa6tata darja se taka izgledjdam taka i tova darjanie idva ot kofti priqteli-hora koito sa me naranili 4ovek mn trudno dopuskam ve4e imam priqteli otseqla sam si gi i pove4e ne mi trqbvat za6toto istinskite sa malko povedenieto mi opredeleno budi interes u majete no puk az nqmam interes kam tova predpolagam i pri neq e taka povedenieto na daden 4ovek se harakterizira sprqmo tova koeto e prejivql,edna depresiq osobeno pri nas momi4etata se otrazqva mn na sledva6tite ni deistviq i nai-ve4e zasegnato e povedenieto ni edin vid za6tina bariera.....
Spodelqm Mnenieto!Kolkoto po-trudna tolkova po-dobre...Po interesna e,po zagaduchna,a i takava jena moje da napravi edin muj lud!Първоначално написано от bolnoty
![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Твърде перфектна е!!Аз лично несе стремя към такива момичета
тук съм съгласенПървоначално написано от balgarianbg
![]()
![]()
to4no taka lesnite sa za prostacite (ne moga da povqrvam 4e go kazvam)Първоначално написано от bolnoty
no tva momi4e qvno e mnogo gotino i si pada "du6a na kompaniqta" tai 4e si e super 10 za neq ot mene \/
vii ko4ove takiva iztrezneite i posle pi6ete staa liПървоначално написано от Sasuke
Кое и е странното? Момичето си е супер. Какво според теб е нормално за едно момиче- да ходи и да се натиска на всеки дето я побутне в дискотеката ли? Е, не може всичките да са лесни.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Хем нахакана, хем красива, хем умна, хем дръзка...не е ли много? Все пак едното в замяна на другото..
♥ ♥ ♥
Тази тема ме шашна! Няколко момчета и две приятелки веднъж решиха да ми правят анализ и с един,два минуса ме изкараха точно такава.Тогава доста се замислих над себе си и май наистина има нещо вярно.Както и да е,отпллеснах се...
Може би поради причината,че и аз съм подобен характер нямам много приятели,но тези които имам са страшно свестни и като се замисля всички ги познавам от повече от 6 години.
Трудно допускам хора до себе си и затова и момчетата,който са ме харесвали се отказват доста бързо.Явно не им се занимава...
Но не мисля,че е странна-просто е интересна.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
[quote="Анонимко"]stavame 3 ve4eПървоначално написано от ~ShaDoW~
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!