.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: zakasnqva mi

Guest

zakasnqva mi

zna4i ot 2 meseca pravq sex...minaliq mesec mi doide na 8-mi....no tozi mi zakasnqva...izpolzvame prezervativ vseki pat i do sega nikoi ot tqh ne se e skasal ili izhluzil...no men vse pak si me e strah..kakvi sa parvite priznaci za bremenost(za koeto se mnogo samnqvam da e stanala belqta) ??? imam vsi4ki priznaci 4e 6te mi doide no nz...molq vi daite mi savet

spored men si bremenna

Guest
    Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y
    spored men si bremenna
    za6to taka misli6?

e 6tom si sigyrna,4e ne e stanal nqkoi gaf s prezarvativa,spokoino,prosto moje da e nqkakava anymaliq i da ti doide sled nqkolko dena,e 4e to dnes e 9 nqma za6to da se priyesnqva6,ne vseki pat idva na edna i sa6ta data,no ako iska6 pak si kupi test,pone taka 6te spi6 spokoino,ni6to ne gubi6 (e osven 3-4 lv)
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто ти закъснява, изчакай и ще ти дойде.Щом сте сигурни, че презервативите са били здрави, няма от какво да се притесняваш.

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто ти закъснява, изчакай и ще ти дойде.Щом сте сигурни, че презервативите са били здрави, няма от какво да се притесняваш.
    Напълно права =D>
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    Оф във тез жеги сичко е възможно,на мен някой път ми закъснява,но после идва,няма страшно,освен ако си сигурна за презервативите.

Ако всичко е така, както казваш и презервативите не са били скъсани, няма причина за притеснение. Най-вероятно причината за закъснението е съвсем друга. Изчакай да ти дойде, а ако се притесняваш толкова просто си направи тест, за да се успокоиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    za prezervativite sam sigurna....dori go karam da se izprazva navanka ni6to 4e ima kondom....a i ako ima ne6to neredno vsmisal kondoma da se e skasal toi 6te mi kaje...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако всичко е така, както казваш и презервативите не са били скъсани, няма причина за притеснение. Най-вероятно причината за закъснението е съвсем друга. Изчакай да ти дойде, а ако се притесняваш толкова просто си направи тест, за да се успокоиш.
    ima li druga opasnost osven da se skasa ili izhluzi 6toto pri nas nito ednoto ot dvete ne e stanalo???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za prezervativite sam sigurna....dori go karam da se izprazva navanka ni6to 4e ima kondom....a i ako ima ne6to neredno vsmisal kondoma da se e skasal toi 6te mi kaje...
    Значи нямам никаква причина да се притесняваш. Успокой се и ще видиш, че много скоро ще ти дойде. Притеснението също може да е причина да ти закъснява.

Guest
    sigurno ne si bremnna no po dobre sledvashtiq put budete vnimatelni

Guest
    nie vseki pat sme vnimatelni...6toto i dvamata mnogo se strahuvame

По-внимателни могат да са само, ако не правят секс. Щом са се пазили и той не е свършил в нея и презерватива не се е скъсал, ама няма никаква вероятност да е бременна.

Guest
    Миличка, щом си се пазите и е нямало гафове, няма от какво да се притесняваш! Не ти и закъснява кой знае колко, напълно нормално е. Ако знаеш на колко аномалии с циклите в това топло време се наслушах, тоювоето не е проблем. А освен това казваш, че имаш предменструален синдром, така че в близките няколко дена ще ти дойде. Само не се тревожи излишно, от това поянкога още повече закъснява. Късмет съвсем скоро да ти дойде

Shtom si sigurna che nqma gaofve nqma zashto da se pritesnqvash kakto ti kazaha vyzmojno e da e ot toploto vreme ili ot pritesnenie ... a kakto ti kazvash 2 meseca ne sa mn vreme mn veroqtno organizma ti da ne e priviknal s promenite otnosno seksoalniq ti jivot
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Guest
    Mersi mnogo na vsi4ki

Mersi mnogo na vsi4ki
    С това считам темата за приключена, ето защо ще бъде заключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си