Гелдал съм яко теми и даже се обърках вече...
Значи момче съм и реших да си направя сам в къщи кола маска...
ОБаче не разбрах от какво точно ще имам нужда,какво да си купя?!
Нали трябвало някакъви лентички...освен тях някви кремове,глупости трябват ли ?!
ако си купиш лентички нищо друго не ти трябва просто слагаш на окосмената зона и дарпаш обратно на разтежа на косъма а има и течна кола маска което е по-добрия вариант то сичко си има в кутийката
mmmmm veet lentite sa 10-13 lv samo ne pravete gre6kata da si zimate krema maha oba4e e sa6tata raota kato big4eto na drugata sutrin i sa izlqzli dadah 9 lv za krem i stoi v banqta bez da go polzvam 6toty edno 4e stava bavno drugo 4e ne pomaga koi znai kolko no lentite sa si lenti do 2-3 sedmici si nejen\a kato ka6mir
Купуваш една студена кола слагаш я малко във хладилника да се стегне , после вадиш ,режеш си малко ,мачкаш,мажеш по крака и дърпаш от долу на горе кое му е толкоз сложното незнам.. Нищо друго не ти е нужно!
Ма как може да питате кфо е толкова трудно след като е момче?!?! Кола маска в домашни условия sux, тия лентички, ако изобщо ти оскубят космите, щото са супер слаби , ше ти тряат същите кинти и ако отидеш на козметик,по-добре отиди на козметик.Не случайно хората го посещават ,а не се умазват,улепкват и тн вкъщи. За по упорити косми тия лентички ще са все едно си прайш кола маска с дъвка-за нищо не стават.Колкото до студената-супер шит пак и е неудобна, не вярвам да се справиш сам и да успееш да махнеш всичко.Отиди си на козметик и не ги слушаи компетентните тука. тфа не е мъжка работа