- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се стегна?
Е..има ли друг начин да стегна тялото си изцяло освен фитнеса?![]()
![]()
Ем тялото се стяга със спорт. Дали ще ходиш на фитнес, ще спортуваш нещо или ще тичаш в парка няма знаечение ... ти си преценявашот кое ще има на-голям ефект
![]()
I'll be all you need and more ...
карай колело бягай в пакра прави мускулни преси клякай повечко...няма начин да не помогне!Но не се претоварвай
и като излизаш - не ползвай автобуси и таксита.
На, мен все, още ми е мечта да ида пеша на село..
cherinka, колко е далече селоти ти? Стана ми интересноС кола или в км, ако знаеш
А по темата, естествено, че можеш. Хората са били стегнати и преди да измислят фитнеса.
не повече от 20 километра.Първоначално написано от shadow4e
Някъде 20х15 мин = 5ч пеша.
Или пък сега като го казах това, се сетих, че ми се ходи на поход в балкана![]()
По-добре поход, освен ако няма и друг път освен този с колите, защото ще е някакво гадно... Но едно походче в планината звучи добре![]()
Без упражнения не можеш да се стегнешАко щеш не яж нищо ,но тялото ти пак ще е отпуснато.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
ем неможе да лежиш и да се стягаш само спорт и нищо друго ако не ти се ходи на фитнес бягай и прави упражнения![]()
упражненията са най-доброто решение.пробвай с бягане на място.![]()
упражнения,спорт...
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!