.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

тъпи реклами

Кажете кои според вас са най-тъпите реклами. Мен лично ме дразнят всички реклами на прахове за пране.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ахахах а да, много са зле
    особено там дето оная се омацва с някво ядене ааа
    чакай бе, иначе тва:
    ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕралнят а живееее ПО-ДЪЛГО със калгОН
    ей на тая реклама евала й правя

Също мразя да рекламират тигани, защото винаги в тях има нещо вкусно приготвено и все ме кара да посягам към хладилника и винаги е нужно да си урдям ръката (щото нали съм на диета), също и тоя доктор йотгард ме дразни, щото има мн хубави ястия с неговото кремче ММММММ

та такам

ДА ЖИВЕЕ КОКА КОЛА и всичките й разновидности.

Град
    Лапландия!?
    Оо да тея реклами за прахове за пране са много гадни и оная реклама с червея 'владеехме всичко от великата фаянсова стена до дълбините на канала' ужас и се я дават когато се храня .И всичките реклами на тея 'кубети' ли квото са там кат ги видя и веднага сменям канала.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Хаххах. Като каза за прахове за пране се сетих за онази "Ех, жалко, че не ги маха и от бедрата" Ужасно глупава е.
    Другата която ме дразни е на "Киндер буено" с онази учителка.
    Мразя и рекламата на пуканки с едно противно хлапе, което лази и вика "Обичам пуканки"
    Има пще доста които ме дразнят, но за сега за тези се сещам.

Мега фен Аватара на machoka
    Най-мразя да гледам реклами за дамски превръзки и тампони, докато вечерям

ама попииииват разбираш ли, с мека копринена обвивка, всякакви течности попиват и няма да протичате.. разбирате ли.. а хапвай си лютеничка сладко-сладко после де...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    machok, в такъв случай не ти ли е любимата реклама с онова момиченце, което държи Барбито и я пита "А ти изака ли се?" или тази на мтел с момченцето, което казва "Бате, ака ми се" или нова с една, която каза, че от 1 седмица била ЗАЕТА

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    machok, в такъв случай не ти ли е любимата реклама с онова момиченце, което държи Барбито и я пита "А ти изака ли се?" или тази на мтел с момченцето, което казва "Бате, ака ми се" или нова с една, която каза, че от 1 седмица била ЗАЕТА
    не, обаче любима ми е как някакъф малчуган се изживява в тоалетната, като операторът старателно го снима от всички ъгли и накрая най-безцеремонно малкият герой, вдигайки си гащите, заявява 'уфф, че миришееее'...

хА наздраве!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Единствените реклами, които ми харесват, са на Whiskas с онова котенце и с кученце. А особено ми е противна рекламата за някакъв си заем от банката, където оная вика: "Папапапапа"

Мега фен Аватара на koalka
    Не гледам телевизия много-много, но общо взето изброиха преди мен рекламите, които ме дразнят.

Ами аз мразя вече като седна да вечерям релкамите на дамски превръзки или рекламата с онова дръпнатото дет му миришело
    Тва е възможно най-голямата простащина!!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    machok, в такъв случай не ти ли е любимата реклама с онова момиченце, което държи Барбито и я пита "А ти изака ли се?" или тази на мтел с момченцето, което казва "Бате, ака ми се" :lol: :-D или нова с една, която каза, че от 1 седмица била ЗАЕТА :smt005 :lol: :smt005
    Оуууу...имаше един период, в който всяка сутрин се будех с "А ти изака ли се?":)), ама по телевизията не съм я виждала...ц...изпуснала съм:))
    ей тоя пич кърти...само реклами са му в главата :))
    http://sulla.blog.bg/

Повече от фен Аватара на nellllly
    "Би май френд, Би Май Френд (и резачката брррррр)
    "Млечни продуктиии Пършевица"
    онова за банката дето жената прави "па па па па па па..." ама много ме дразни...
    новите реклами на бонукс... с многото жени са отвратителни...
    и като започнат "лекарствено средство за лица над 12 години, преди употреба прочетете листовката" с тфа ми бърка в мозъка, много бързо го казват и не мога да асимилирам следващата реклама.
    също така новата реклама на БТК дето мъжа и жената се гонят... иначе Супер Любо си е изрод
    а и на пастите за зъби се дразня, особенно на Бледа Мет... като се раззинат...
    и хитовата преди гдини "оу, Пепи...", както всички кренвирши и наденици.. ще не вземат за реклама дено куче и от устата му да излиза "надушвам, че ние с теб сме от една порода?!" (и кучето тука да намигва )
    ... друго си е Сръбска наденица и луканка...
    и сега се сещам последно за "оу, не, той взе нашият Нескуик..."

а, ся се сетих за една стара реклама на тест за пременност "ШуърЧек" е тая реклама я признавам както и новата на "Уискас" със сладкото котенце и пича дето се грижи за него.

а последно, ако някой знае коя е мелодийката от рекламата на"Бакарди" моля да ми я каже (там дет онзи счуква мента ли кфо е там някакво листенца). 10Q предварително!
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Супер фен
    Град
    в килера
    Космодиск а също мразя и рекламите на прахове за пране и омекотители, на дамски превръзки и всички реклами в които участват чалга певачки

най мразя реклами за прах за пране
    и ме дразни ПЕРААААААЛНЯТА ЖИВЕЕ ПО ДЪЛГО С КАЛГОН
    омръзна ми да перааа пффф
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ми има една реклама с некво момиченце, дето държи няква кукла и казва "А ти изака ли се?" просто няма по-голяма простотия
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на Exothermic
    Рекламите на дъвките "Орбит",напоследък са адски гнусни!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Повече от фен Аватара на nellllly
    "Бате, АкА ми се!"
    Всички реклами на ВеесТелеШоп са отекчителни (особенно ножовете "Хенкелбах", които минават през стоманената ламарина, като през олио...)
    ноата на верига магазини "Хенди", е голям смях...
    и щом има Космо диск, няма начин да не споменем и Магнитните наколенки на д-р. Джак Ливайн... който прилича малко на приле.. готЯни уши...
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Всички реклами са тъпи а повечето вече и адски гнусни..
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от nellllly
    "Бате, АкА ми се!"
    Всички реклами на ВеесТелеШоп са отекчителни (особенно ножовете "Хенкелбах", които минават през стоманената ламарина, като през олио...)
    ноата на верига магазини "Хенди", е голям смях...
    и щом има Космо диск, няма начин да не споменем и Магнитните наколенки на д-р. Джак Ливайн... който прилича малко на приле.. готЯни уши...
    оооооооооооооо да тая е отвратителна
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

А какво ще кажете за рекламата "за един мигач и оше нещо..." Направо ми идва да се гръна Просто постановката е хипер тъъъпа!!!
    А също рекламата за дините. Пак рекламират някаква мастика. "Как са напращели! И са сочни!"
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

И мене тая с дините много ме дразни.
    И всички реклами на банки

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    Рекламите на дъвките "Орбит",напоследък са адски гнусни!
    !!!!!!
    Особенно онази, в която обират мазнината с хляб.
    Изродиииииииииииииииии !!!

Тъпите пеещи бебенца за кърпички Molfix.
    Онова дръпнато азиатче в тоалетната "ууууф, че мирише"

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Хора, българските реклами са цвете...
    Откакто съм в Щатите, намразих в черварта всякакви реклами... Не мога направо... Не стига, 4е по време на филма като пуснат реклами, забравям за какво е ставало въпрос във филма въобще, ами са и безумно тъпи. Най-вече за хамбургери и хапчета за отслабване... И са по 10- 15 минути минимум рекламните блокове, веднъж на 20 минути...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Ми специално аз много се нервя на оная реклама дето я имаше преди време: "Всяка жаба да си знае гьола..."
    Или онез на Активия : "Имах подут корем, но пробвах Активия от Данон и тя наистина има ефект..." мн се нервя на нея.Или оназ поредица на идиотски реклами на оня прах Бонукс с "Мария" и другите.Или оная реклама на Орбит дет ено лапе вика "О, не пак БОП"
    Аааа ми оная на Рексона с оная миризливата (особено като ям не ми става по-приятно а ми се... Или много се нервя на онез реклами на пасти за зъби дето имат ефект по 24 4аса на ден и 7 дни в седмицата и тем подобни.А там дето детето пита мама си."-Мамо, защо имаме нова паста за зъби и мама му му вика Ми щото има прополис Абе мом4е не разбра ли 4е имате нова паста шото старата е свършила вее.Аиде стига писах за реклами 4е ми се ... ааа а единствените реклами които ме кефят са на Кока Кола,Пепси, и на Спраит мн ме дивее...(Спраит има да ти каже нещо....твоят приятел ще те 4Укааааа )

МРАЗЕТЕ РЕКЛАМИТЕ.
    ПРЕКЪСВАМЕ РЕКЛАМИТЕ ЗА ФИЛМ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си