- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за6то все на мен не ми върви с мом4ета?! :(
здр! искам просто да споделя с някого моята мъка и ре6их 4е вие тук сте наи подходя6ти ами харесвах едно мом4е о6те го харесвам.. и в4ера разбрах ли4но от него 4е си има гадже и не6то са се скарали но въпреки при4ината заради която я е зарязал (няма да я споменавам) тои я ОБИ4А... и сега маи са се сдобрили.. а аз си мислех 4е тои има някакви 4уства към мен.. колко сам била проста![]()
..та таи де просто исках да споделя с някои мъката и болката си
![]()
![]()
![]()
![]()
съпричастен съм.
Ne e edinstveniq!Shte sreshtnesh podhodqshtoto mom4e.Ne se ot4aivai.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Това, че с едно момче не ти е провървяло не означава, че няма да ти провърви с някой друг!Виж, не винаги може да имаме това, което искаме, но такъв е животът.Потърси щастието другаде, но първо няма да е зле за го забравиш.
kogato stane6 na 60m godini 6e moje6 da opredeli6 dali ti varvi s mom4etata ili ne. o6te ti e rano da se ot4aiva6, pri tva sqko zlo za dobro.
Първоначално написано от ™G-Baby™
nqma smisal izpadala sam v taq situaci i...izli6no gubene na vreme koeto moje6 da si spesti6 po-dobre si nameri nqkoi koito naistina darji na teb ot li4en opit ti go kazvam za6toto az stradah mn ot takava istoriqusmihni se i gledai napred jivota prodajava
Абе ей момиче я се вземи в ръце, и го забрави.Има толкова много момчета, ти за един се тормозиш тука, само си губиш времето! Горе главата и твоят ред ще дойдеДръж се мъжката :P
Everything happens for a reason..
Съчуствам ти!Но недей да се отчайваш!Горе главата!Продължи напред!Ще намериш някого,който ще оцени чувствата ти!Не губи надежда!Всичко е поправимо и преодолимо!Скоро ще ти мине!Бъди силна и не се оставяй на мъката и плача,защото това момче не заслужава сълзите ти!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
дано ти е олекнало
i azПървоначално написано от Боклук си Бате ...
P.S. smeni cveta na sarceto 4erveni4ko 6e mu pasno idealmo![]()
ама красива ли си ?
![]()