.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: lesbiika sum

Guest

lesbiika sum

az sum lesbiika blizo edna godina hodih s edno momiche no sega sreshtnah edno momche koeto strashno mn mi haresa.nz dali da experimentiram ili da si ostana sus starata priqtelka i da zabravq momchetata??!!

Guest
    я едитни темата,"лесбийка ли съм? "

navqrno si biseksyalna....emi ti si preceni,ama qvno 6tom misli6 da q ostavi6,zna4i ne q obi4a6 istinski spored men....ti sama trqbva da go vzeme6 tova re6enie
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Аз смятам,че не си много ясно със себе си дали си лесбийка,бисексуална или хетеросексуална.Но щом харесваш момчето,по-добре се пробвай с него.И подкрепям Палома,че щом смяташ да оставиш приятелката си,значи не я обичаш много.Моят съвет е да се уточниш със себе си относно сексуалната си ориентация.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на koalka
    Направи това, което ти казва сърцето.Ако имаш силни чувства към момчето-бъди с него, ако не-с момичето.

Ами неси точно обратна а си по-скоро Би.Експериментирай и виш с кой щи е по кеф и остани с него а и така ще ти е по-лесно да разбереш каква ти е сексуалната ориентация!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spored men badi s mom4eto. po dobre e za teb i tva kak 6e te priemat horata
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

~sword and shadow~
    Guest
    как ще те приемат хората, по-добре....я стига. само тя може да знае кое е добре за нея. само ти можещ да решиш, мила, никой случаен човек във форума не може да ти каже как да постъпиш. смело напред, стискам палци да откриеш решение, което те удовлетворява.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    по-скоро все още не си осъзнала сексуалната си ориентация
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Е добре де... щом имаш връзка с момичето, значи искаш да я зарежеш? Нямаш ли чувства към нея? Няма значение момче, момиче - ти имаш връзка с човек и се чудип, дали да не го зарежеш, заради друг човек. Ако смяташ, че харесваш момчето повече... няма какво да правиш с момичето... но тогава защо си тръгнала с нея?
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от balgarianbg
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Е добре де... щом имаш връзка с момичето, значи искаш да я зарежеш? Нямаш ли чувства към нея? Няма значение момче, момиче - ти имаш връзка с човек и се чудип, дали да не го зарежеш, заради друг човек. Ако смяташ, че харесваш момчето повече... няма какво да правиш с момичето... но тогава защо си тръгнала с нея?
    Пич ти сам се оплиташ!!!
    Таа до автора, това което всички се опитваме да ти кажем е, че щом когато си мислиш или видиш момчето, в теб се появяват дори и най-малките съмнения за връзката ти с момичето, трябва да зарежеш момичето още сега! Повярвай ми, колкото повече отлагаш, толкова по-лошо става! Цък
    Аз не мисля, че съм се оплел...

Пич ти сам се оплиташ!!!
    Таа до автора, това което всички се опитваме да ти кажем е, че щом когато си мислиш или видиш момчето, в теб се появяват дори и най-малките съмнения за връзката ти с момичето, трябва да зарежеш момичето още сега! Повярвай ми, колкото повече отлагаш, толкова по-лошо става! Цък
    Аз не мисля, че съм се оплел...
    Тогава защо слагаш този емотикон ' ' и защо говориш такива заплетени неща, постоянно преминаваш от една вълна на друга, разменяш страните...Нещо не те разбирам.....Или, ааа да, може би просто искаш да имаш повече мнения, А?
    хаха, да - точно това е
    Не съм минал от една вълна на друга - може би не си ме разбрал просто

сладУР би било по-правилно М съм.
    Не съм си противоречил, просто оглеждам ситуацията от различни ъгли

сладУР би било по-правилно М съм.
    Не съм си противоречил, просто оглеждам ситуацията от различни ъгли
    О съжалявам, в една друга тема видях, че говореше за ( БИВШИЯ ) си, не в женски род и реших, че си жена..Извини ме
    Ами, не съм
    Айде, стига флууд - ако искаш може да продължим разговора на ЛС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си