.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

priqtelsvo m/y momi4e i mom4e..?

sa6testvyva li istinsko priqtelstvo m/y momi4e i mom4e..?eto primerno s moq priqtel bqxme blizo godina mnogo dobri priqteli,vsi4ko si spodelqxme,podkrepqxme se,davaxme si saveti otnosno togava6nite ni polovinki....EMI TAKA SE SLY4IXA NE6TATA,4E VE4E GODINA I POLOVINA SME ZAEDNO I ADSKI MNOGO SE OBI4AME I NE MOJEM EDIN BEZ DRYG,ta 4yvala sam xilqdi takiva sly4ei...tai 4e kak mislite vie...?
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Re: priqtelsvo m/y momi4e i mom4e..?

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    sa6testvyva li istinsko priqtelstvo m/y momi4e i mom4e..?eto primerno s moq priqtel bqxme blizo godina mnogo dobri priqteli,vsi4ko si spodelqxme,podkrepqxme se,davaxme si saveti otnosno togava6nite ni polovinki....EMI TAKA SE SLY4IXA NE6TATA,4E VE4E GODINA I POLOVINA SME ZAEDNO I ADSKI MNOGO SE OBI4AME I NE MOJEM EDIN BEZ DRYG,ta 4yvala sam xilqdi takiva sly4ei...tai 4e kak mislite vie...?
    ИМА приятелство между момче и момиче и то може да бъде много по-стабилно, от колкото между момче/момче и момиче/момиче....говоря от личен опит
    На който му се убива време...

Да, на мнние съм, че може да съществува такова приятелство. И много често момчетата са много по-добри приятели отколкото момичетата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

s mnogo xora sam govorila na tazi tema i vsi4ki mislqt,4e ot ednata starna vinagi ima po-silni 4yvstva ot samo priqtelstvo...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Има,защо не?Ти и твоя фр сте пример за това.Има,но в повечето случаи рано или късно единият се влюбва и става кофти.Иначе има.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    est che sushtestvuva az imah nai dobur priqtel okolo 2 godini posle trugnahme skusahme i pak trugnahme i sq oshte hodim

Повече от фен
    Sigurno ima,no az ne sam go sre6tala.

Guest
    еми аз сам на мнемие да мойе да има ама е мн тръдно да се опази да си остане само приятелсво дори и само от едната страна да е (от опит гожоря)

vaprosa mi be6e sa6testvyva li SAMO istinsko priqtelstvo m/y momi4e i mom4e ili vinagi ima po-seriozni 4yvstva ot ednata strana pone..?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Вярвайте си

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    amm spored men takova priqtelstvo su6testvyva,dokato ediniq ne se po4yvstva privle4en ot drygiq

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Ми аз имам супер добър фр момче.Историята е следната той е малко по-голям от мен,най-вървежния в даскалото,аз маникът които ходи с големите и се разбира по добре с момчетата отколкото с момичетата.Всичко започна на един летен лагер на които в продължение на седмица той беше постоянно с мен,свалки това онова но не се стигна до нищо сериозно.След този лагер цели три години ваздищах по него а той не знаеше такмо когато бях решила да му кажа той тръгна с най-добрата ми фр момиче и аз си замалчах.Тя е с труден характер не го обичаше но го разиграваше и той мн се измачи сичко по между им приклучи и те не си говорят но както тя така и той продалжават да са ми най близките хора.Много си го обичам той ми е като брат,моят батко.И да има приятелство между М и Ф и то често е мн по стоиностно от това между две момичата или две момчета

П.П. Мн сори щот май са поувлякох

Да, според мен може да има такова приятелство, но само ако се изчукате
    Impossible is Nothing...

Мега фен Аватара на koalka
    Може да има приятелство между момиче и момче, но рядко и когато не са толкова близки, нещата не се задълбочават.Вие сте типичен пример как от много споделяне, много помагане в трудните моменти и силно приятелство, накрая излиза нещо съвсем друго. Виждате у другия човек, този, който може да ви направи щастлив, познавате се добре и така.

kogato si govorih s priqtelq mi po tozi vupros (za nego i negovata nai dobra fr..) i toi kaza "za purvi put sum tolkova blizuk s momi4e.. ne iskam da razvalqm vsi4ko" tova nqkak si mi sedi v suznanieto .. i az ne bih iskala nai dobriq mi fr da mi e neshto pove4e ot priqtel... no sled kato si go reshila sig shte ste mn sladki dvamata \/

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    може, но съм се убедила, че е доста рядко
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

И според мен има
    Най-добрия ми приятел е момче и наистина мога
    да му споделя всичко,чувствам го като брат

Има, много раядко срещано. Темата - изтъркана.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Да, на мнние съм, че може да съществува такова приятелство. И много често момчетата са много по-добри приятели отколкото момичетата.
    напълно съм съгласна! разбира се че може да съществува истинско приятелство м/у момче и момиче... обаче ако м/у тях има физ.привличане вече става нещо повече от приятелство... ето в такива случаи най-добрите приятели тръгват...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

pri men nemoje da ima takova ne6to,krasivite momi4eta gi iskam za gajeta a groznite za ni6to taka 4e...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Има иМа ... А обратното от гаджета на най-добри приятели ?
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    ИМА приятелство между момче и момиче и то може да бъде много по-стабилно, от колкото между момче/момче и момиче/момиче....говоря от личен опит
    eha seriozno znma 4e luje6 ne naistina su6testvyvat takiva priqtelstva no vinagi spored men ima nqkakvo privli4ane kolkoto i da e malko i dori da e samo ot ednata strana vse pak go ima
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

spored men sa6te6tvuva za6toto az sam naidobra fr s edno mom4e ot 2 godini taka4e..

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ako nqma nikakvo privlichene mejdu dvama dushi zashto da ne sushtestvuva i priqtelstvo,no da sme chestni tova e mnoooooogo rqsko sreshtano qvlenie.Vse pak vsichko e vuzmojno.a i ponqkoga moje da se razchita mnogo poveche na momche.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    Em spored men su6testvuva istinsko priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e!nai dobrite fr vinagi stavat gadjeta i az sum taka!DOKAZANO E TOVA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си