- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vajna li e vytreshnata naglasa?
Ami p1rvo da kaja zdr na vsichki.
Ta az imam nqkoi vaprosi.Predi 2 meseca skysah s priqtelq si i ottogava vse edno jivota mi e sprql.Dnite mi minavat ei taka...kolkoto da minat.Zabravila sam kakvo e da se usmihvam ot syrce.Vse si povtarqm,4e trqbva da prodalja napred,oba4e imahme hubavi migove i to4no te me dyrpat nazad.I sega se zamislih,4e ot kakto sym taka v nishto ne mi vyrvi.V absolutno nishto!I si spomnih,4e to4no kogato ne mi pukashe ot nishto i si jiveeh jivota s usmivka,to4no togava go sreshtnah.
Sashto imam edna priqtelka,koqto bih kazala 4e e mnogo 4arovna i krasiva.No tq neprekysnato e ot4aqna ot jivota.Vinagi gleda pesimisti4no na neshtata...i nqkak si ne mi izglejda shtastliva v lubovta.
Vyprosa mi e vajna li e vytreshnata naglasa za tezi neshta i nai-veche za lubovta?Stana mi interesno,zashtoto se zamislih kak kogato ne mi puka sreshtnah mom4eto,koeto sega obi4am....a sega,kogato sam napalno ot4aqna vsichko vyrvi naopaki?
според мен нещата се случват от самосебе си но и жатрешната нагласа е важна и НИКОГА не се подаваи на отчаянието опитаи се да забравиш трудно е но наи-важното не мисли за всички тези моменти които си била с приятеля си мисли за нещо друго или се заеми с нещо излизаи с приятелки смеи се и се забавляваи![]()
За мен е изключително важна вътрешната нагласа.Знам колко ти е трудно след раздялата.Изживяла съм го същото.Постарай се да го забравиш, усмихвай се дори на сила, казвай си че не ти пука дори да не е така,прави неща които ти доставят удоволствие и нещата ще си дойдат на мястото.
За мен също е важна вътрешната нагласа,но не трябва да се отчуждаваш прекалено от света.. след раздяла винаги сърцето боли,особено ако не си искала ти да се разделяте, а той. Бъди с приятелите си, с тези които те разбират и биха могли да ти помогнат да те развеселят и няма да те оставят на самотата ти ! Излизай сред повече хора отново, смей се, усмихвай се.. може някой да се влюби в усмивката тиа и я си представи, че утре срещнеш момче, в което ще се вклюбиш отново? докато не опиташ наново няма да си помогнеш,а само ще си разбиеш нервната система.Спомените остават непременно,но трябва да гледаме напред. Спомняй си по-рядко за да не ти става гадно и си кажи, че и с друг ще изпитваш същото удоволствия , каквото и с бившия ти
![]()
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***